Xbox Game Pass verliest Touryst en UnderMine en sluipt binnenkort naar beneden

Het is tijd om afscheid te nemen van nog drie titels op Xbox Game Pass: The Touryst, de geweldige roguelike Undermine en de 2D RPG It Lurks Below gaan de komende weken allemaal uit dienst. Zoals gewoonlijk is er geen exacte datum vastgesteld, maar aangezien het meestal ongeveer twee weken vanaf het moment van aankondiging is, verwacht u dat alle drie de dienst in de eerste week van augustus zullen verlaten.

schuilt hieronder

Beschrijven: It Lies Below is een retro-stijl, 2D, actiegerichte survival-RPG van David Brevik, de maker van Diablo. Een echte RPG, met veel statistieken en acht karakterklassen. Zoek en verken willekeurig gegenereerde niveaus, vind willekeurige items en vecht tegen dodelijke monsters om de antwoorden te krijgen.

schuilt hieronder

It Lies Below is een retro-stijl, 2D, actiegerichte survival-RPG van David Brevik, de maker van Diablo. Een echte RPG, met veel statistieken en acht karakterklassen. Zoek en verken willekeurig gegenereerde niveaus, vind willekeurige items en vecht tegen dodelijke monsters om de antwoorden te krijgen.

de toerist

Beschrijven: Geniet van je vakantie!
De game profiteert van Smart Delivery die toegang geeft tot zowel de Xbox One-titel als de Xbox Series X-titel indien beschikbaarعنوانعنوان

de toerist

de toerist

Geniet van je vakantie!
De game profiteert van Smart Delivery die toegang geeft tot zowel de Xbox One-titel als de Xbox Series X-titel indien beschikbaarعنوانعنوان

ondermijnen

Beschrijven: Een roguelike game vol actie en avontuur met een beetje een RPG. Waag je diep in de UnderMine en ontdek krachtige relikwieën, dodelijke vijanden, verborgen geheimen en een paar vrienden die je onderweg kunnen helpen.

Van de drie is de Touryst het gemakkelijkst te voltooien, met een schatting van 4-5 uur. Het algehele isometrische voxel-avontuur is vrij eenvoudig, hoewel bekend is dat de 540 Degrees-surfminigame meer dan een paar hoofdpijn veroorzaakt. Het op de loer ligt hieronder wordt geleverd met een schatting van 15-20 uur, dus u zou voldoende tijd moeten hebben om deze optie te annuleren als u dat wilt, hoewel u dat al zult doen wil Tot een andere zaak, want het is nogal afschuwelijk. Aan de andere kant, als je nog niet aan de geweldige UnderMine bent begonnen, zul je waarschijnlijk moeite hebben om de mijlpaal binnen een paar weken te bereiken, tenzij je je best doet. Zoals de meeste games in dit genre, is het een behoorlijk hoge investering — naar schatting ongeveer 100 uur — met een mix van geluk en vaardigheid die nodig is om alles te ontgrendelen.

Vrees niet, Game Pass-fans, want dit trio zal worden vervangen voordat ze vertrekken. Een mysterieus avontuur Omno wordt volgende week toegevoegd aan de service, met The Ascent aankomst en een consoleversie van Microsoft Flight Simulator de volgende week, en we zouden binnenkort meer games moeten vernemen, dus het is niet allemaal slecht nieuws!

Triest om te zien welke van deze gaan? Ben je van plan erin te duiken om het af te maken voordat het uit de Game Pass-bibliotheek verdwijnt? Laten we het weten!

READ  Crusader Kings 3 en Destiny 2 komen in september naar Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Super Bowl 2021 bekijken op Xbox One of Series X / S.

GT Middenvelder Patrick Mahoms van Kansas City Chiefs spreekt met coach Andy...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *