IGN Summer of Gaming 2023 keert in juni terug

IGN’s Summer of Gaming keert in juni voor het vierde jaar terug, met nog meer trailers en nieuws voor de grootste games van 2023 en daarna.

Net als voorgaande jaren zal IGN Summer of Gaming 2023 een meerdaags evenement zijn boordevol content met je favoriete games en ontwikkelaars. IGN zal ook samenwerken met de ontwikkelaars om exclusieve onthullingen, interviews en meer te delen!

We zijn verheugd aan te kondigen dat we opnieuw Geoff Keighley’s Summer Game Fest zullen dragen en verslaan als onderdeel van ons Summer of Gaming-programma. Bekijk IGN op 8 juni voor de uitzending en al onze analyses.

Je kunt ook uitkijken naar Starfield Direct en verslaggeving van de Xbox-show, die zal plaatsvinden in Los Angeles.

Om een ​​idee te krijgen van wat je hier op IGN kunt verwachten, kun je alles bekijken wat tijdens het evenement van vorig jaar is aangekondigd, evenals onze volledige hub. Er zal veel zijn van waar dit vandaan komt tijdens het evenement van dit jaar!

Summer of Games 2023 wordt wederom een ​​geheel digitaal evenement dat geheel vanuit huis te volgen is. Bekijk alle aankondigingen hier op IGN, of bekijk onze kanalen op zenuwtrekking En YouTube voor meer.

Houd IGN in de gaten voor alle actie terwijl Summer of Games terugkeert!

Kat Bailey is senior nieuwsredacteur bij IGN ​​en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je advies? Stuur haar een direct bericht op the_katbot.

READ  Sega wil vanaf nu Atlus-games "multi-platform" lanceren
Written By
More from Aubrey Mason
Van Amitabh Bachchan tot Kriti Sanon: hoe beroemdheden fans inspireerden en motiveerden tijdens een lockdown
Amitabh Bachchan, Kriti SanonYouTube-schermafbeelding De pandemie van het coronavirus heeft sinds de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *