Red Dead Redemption 2 voor pc is 67% korting in een deal die binnenkort afloopt

Red Dead Redemption 2 voor pc is 67% korting in een deal die binnenkort afloopt
rock-spellen

Het klassieke westernepos van Rockstar, Red Dead Redemption 2Het kan van jou zijn voor slechts $ 20 als je snel handelt. Als onderdeel van Steam’s gaming-deals krijgt het enorme spel 67% korting, wat het op $ 20 brengt van de gebruikelijke $ 60. Als je de Ultimate Edition wilt, kun je deze krijgen voor slechts $ 30 in plaats van de gebruikelijke $ 100. Dit zijn enorme kortingen op een veelgeprezen game die honderden uren entertainment zal bieden. Bekijk het voordat Steam deze speciale promotie beëindigt.

Waarom zou je kopen Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Het werd alom geprezen bij de release. De recensent gaf het 10 op 10. Je speelt Arthur Morgan terwijl hij een enorme open wereld doorkruist. Je komt terecht in vuurgevechten in saloons, berooft treinen, doodt bandieten en politieagenten en nog veel meer. Als er kritiek is geuit op een game sinds de release, richten ze zich meestal op hoe het er had kunnen zijn te veel Te doen. Het verhaal zelf zal minstens 50 uur in beslag nemen, als je je maar niet laat afleiden door de overvloed aan rijke en gevarieerde zijmissies. Als je het eenmaal hebt voltooid en je je niet verveelt na honderden uren missies, zijn er altijd mini-pokerspellen, stripshows en alle kleine details die Rockstar graag in hun spellen stopt.

daar altijd Red Dead-online Ook. Deze spelmodus is net als zijn eigen spel, maar je hebt er gratis toegang toe, ongeacht welke versie je koopt. Red Dead-online Hiermee kun je je eigen personage aanpassen en naar een hoger niveau tillen via pvp-wedstrijden, overvallen, pokerspellen en algemene cowboyspellen. Rock Star werkt de game nog steeds bij, dus houd de release van nieuwe modi en verhalen voor de game in de gaten. Stuur deze deal naar je vrienden en je kunt online je eigen deal vormen.

READ  7 horizonten voor computers en consoles aangekondigd

Nu, voor een beperkte tijd, Red Dead Redemption 2 Slechts $ 20 op Steam. De Ultimate Edition kost slechts $30. Deze deal geeft tot 70% korting op deze moderne klassieker. Als je niet op de trein bent gesprongen toen deze voor het eerst werd gelanceerd in 2018, of als je de pc-versie wilt testen, haal hem dan op Steam voordat de deal afloopt.

Aanbevelingen van de redactie
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *