IIT-Bombay geeft een antwoordblad uit, hier is hoe te downloaden

Het Indian Institute of Technology, Bombay, heeft donderdag het GATE 2021-antwoorddocument vrijgegeven. Het kan worden gedownload vanaf de officiële website-gate.iitb.ac.in van het instituut.

De eerste antwoordsleutel is nog niet vrijgegeven.

Studenten kunnen ook bezwaar maken tegen de antwoordsleutel van GATE 2021. De mogelijkheid om bezwaar te maken blijft volgens de officiële planning tot februari beschikbaar. Kandidaten zullen voor elk bezwaar 500 roepies moeten betalen.

Voor het gemak van studenten hebben we hieronder de stapsgewijze procedure genoemd waarmee kandidaten bezwaar kunnen maken.

1. Bezoek de officiële site-gate.iitb.ac.in2. Zoek en klik op de koppeling Antwoordsleutel onderscheppen 3. Log in met inloggegevens 4. Registratie-ID en wachtwoord zijn uw inloggegevens om in te loggen. Klik op de vraag waarvan u denkt dat deze niet klopt, schrijf een argument en voeg ondersteunende documenten toe 6. Betaal de bezwaarkosten 7. Dien in en het is klaar

Notitie: GATE-scores worden hoog aangeschreven door veel verschillende publieke sectoren en particuliere organisaties voor arbeidsdoeleinden. Een kandidaat die toelating tot de opleiding Master of Engineering / Technology nastreeft, moet het examen behalen.

Het antwoordblad controleren:

Kandidaten moeten inloggen op de officiële website van het portaal

Kandidaat mag alleen zijn geregistreerde account gebruiken.

Kandidaten moeten de registratie-ID en het wachtwoord hebben om in te loggen.

Zodra de kandidaat een antwoordblad heeft ontvangen, kan hij dit downloaden voor verdere referentie.

READ  De CEO van Punjab zet speciale kampen op in alle 23.213 stembureaus, cabines om het downloaden van e-EPIC's te vergemakkelijken
Written By
More from Eda Greene

Activision Blizzard plant mobiele games voor al zijn franchises

Activision Blizzard zal uiteindelijk al zijn franchises naar mobiele apparaten brengen. Het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *