Ik drink erop: Bengals-coach Zack Taylor presenteerde de wedstrijdbal aan de plaatselijke pub

De stadsambtenaren van Cincinnati kunnen nu elke dag beginnen met het Zack Taylor-monument. Na de Bengals naar hun eerste playoff-overwinning in meer dan drie decennia te hebben geleid, schonk de coach van het derde jaar een van zijn wedstrijdballen aan een plaatselijke drinkplaats, waarmee hij voor altijd zijn plaats als Cincy-legende verstevigde naast Pete Rose en Bob Huggins, een zieke klootzak die Skyline Chili Pepper heeft uitgevonden.

In tegenstelling tot de bonenpot, zou Taylor’s gebaar geruime tijd moeten duren. Na de overwinning van zondag op de Raiders week Taylor uit zijn rit naar huis en stopte bij Mt. Lookout Tavern, een populaire plek voor liefhebbers van Bengalen. Zodra je binnenkomt, bezorgen Taylor en Tombs Kevin Hooper persoonlijk een wedstrijdbal aan de bar als bedankje voor de stad.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Cincinnati Bengals quarterback Joe Borough (9) gooit terwijl hij onder druk staat van Max Crosby van de Las Vegas Raiders (98) tijdens de eerste helft van een NFL playoff-wedstrijd, zaterdag 15 januari 2022, in Cincinnati.
(Associated Press/Jeff Dean)

“Dit is de eerste van vele play-offs die we hier hebben gewonnen”, zei Taylor in een video die sindsdien viraal is gegaan.

In de 45 seconden durende clip is Taylor te zien hoe hij een belofte nakomt die hij zichzelf deed kort na zijn benoeming in 2019 – om een ​​wedstrijdbal van een playoff-overwinning af te leveren aan lokale fans als dank voor hun loyaliteit.

Tijdens zijn viering na de wedstrijd zijn Bengals-fans luid te zien en te horen zingen en commentaar te geven op elk woord van Taylor. Taylor, 38, hield het niet lang genoeg vol om deel te nemen aan feestelijk schuim, maar hij proefde de gedeelde overwinning en aanbidding van het publiek.

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

Tyler Boyd #83 van de Cincinnati Bengals viert op grote schaal het vangen van een touchdown pass in het tweede kwartaal met teamgenoten Joe Mixon #28 en Ja'Marr Chase #1 tegen de Las Vegas Raiders tijdens de AFC Wild Card-wedstrijd in Paul Brown Stadium op 15 januari 2022 in Cincinnati, Ohio.

Tyler Boyd #83 van de Cincinnati Bengals viert op grote schaal het vangen van een touchdown pass in het tweede kwartaal met teamgenoten Joe Mixon #28 en Ja’Marr Chase #1 tegen de Las Vegas Raiders tijdens de AFC Wild Card-wedstrijd in Paul Brown Stadium op 15 januari 2022 in Cincinnati, Ohio.
(Dylan Boyle/Getty Images)

“Dat is wat ik me had voorgesteld,” zei Taylor. de MMQB’s Albert Breer. “Het was vol. Het was een mooi gezicht. Mensen zijn er natuurlijk al een tijdje en ze hebben het naar hun zin gehad, waar ik op hoopte. Het was dus leuk om dat met deze mensen te kunnen delen.”

Taylor ging voor een arbeidersstad als Cincinnati.

More from Madison Garrett
Nieuwe tunnel tussen A4 en A44 wordt Corbulotunnel genoemd
Voorschotten Fotografie: Vincent Basler 23 september 2020 VOORSCHOTEN – De 2,3 kilometer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *