De first person-modus van Sonic the Hedgehog kan je doen braken

Er is een reden waarom veel games in third person worden gespeeld, ondanks pogingen van mods om games aan te passen met first person camera’s. We hebben het gezien in games als donkere zielen 3En de The Legend of Zelda: Breath of the Wild, En de De Sims 4, maar weinig dingen waren zo misselijkmakend als Modder Skyth in first person sonische generaties.

hemel, die wordt beschreven als een programmeur en reverse engineer die Sonic-games modificeert, heeft een eerste blik op een nieuwe Sonic-mod vrijgegeven die bevestigt dat de egel een ijzeren maag heeft. Elk hart, sprong en knal in de lucht sonische generaties Sky Sanctuary ziet er de moeite van het rondgooien uit, want het is allemaal vanuit het oogpunt van Sonic en er is geen camerastabilisatie bij betrokken.

“Ik ben helemaal niet verantwoordelijk voor wat er met je gebeurt”, zei Skeith over het amendement, Het is beschikbaar om te downloadenSpeel op eigen risico. hel, Kijk maar Op eigen risico zei Sketh: “Waarschuwing: deze video zal ernstig pijn doen aan je ogen.”

Skyth merkt op dat de tweedimensionale secties van sonische generaties “Moeilijk om te navigeren”, zo niet overgeven, en dat potentiĆ«le spelers “misschien ook het pictogram Boost-deeltjes uitschakelen willen inschakelen.”

“Geniet van het lijden,” voegde Skeith eraan toe.

First person actie Sonic the Hedgehog is al eerder geprobeerd, vooral in een Populaire video gemaakt voor Machinima in 2013. Deze release stabiliseerde de camera en herontdekte iets veel stillers, de Green Hill Zone van het origineel Sonic de egel.

sonische generaties Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2011 en bevatte “klassieke” en “moderne” versies van Sonic the Hedgehog’s levels, gepresenteerd in 2D- en 3D-platformgame-stijlen. een Het nieuwe 3D-avontuur van Sonic the Hedgehog Die staat gepland voor 2022.

READ  Hoe een Bengaalse man de Amerikaanse moeder hielp borgtocht te krijgen bij de Amerikaanse rechter Caprio

More from Madison Garrett

Hier leest u hoe u de verbeterde Safari-extensies in macOS Big Sur gebruikt

Met de verbeterde Safari extensies in macOS Big Sur voeg je extra...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *