Ik heb 30 uur besteed aan het beheersen van verbazingwekkende slow-motion- en gevechtsscènes, waarbij Desk elk van de 8 Tekken-personages tegelijkertijd bestuurde

Ik heb 30 uur besteed aan het beheersen van verbazingwekkende slow-motion- en gevechtsscènes, waarbij Desk elk van de 8 Tekken-personages tegelijkertijd bestuurde

Tekken 8 is een van de visueel meest indrukwekkende vechtspellen aller tijden dankzij de visuele effecten en het gebruik van slow motion, maar wat gebeurt er als je het in de handen legt van iemand die bekend staat om het zo flitsend mogelijk maken van vechters?

Dat is wat kantoor Dat is precies wat hij deed in zijn fantastische nieuwe Tekken 8-video. Het lijkt erop dat het 30 uur duurde om die laatste drie minuten aan beeldmateriaal vast te leggen, en het is zeker de moeite waard.

Een deel van wat de Combo Maestro zo lang kostte om dit allemaal te bereiken, is dat hij beide personages tegelijkertijd bestuurt, wat volgens hem iets gemakkelijker is dan in Street Fighter (hoogstwaarschijnlijk omdat er geen specials nodig zijn om in te voeren beweging).


Desk heeft ook veel tijd besteed aan het experimenteren met het gebruik van slow motion-reacties in Tekken 8, met een combinatie van vallen en opstaan, zodat aanvallen elkaar nauwelijks missen en de actie vloeiend blijft.


Het begint met Xiaoyu vs. Asuka met behulp van werppauzes, zijstappen, backspin-houding, sprongen, lage passes en meer om ervoor te zorgen dat geen enkele aanval gedurende 25 seconden op rij volledig plat op een van beide personages valt.


Ten tweede gebruikt Steve Fox zijn bewegingen om King's slagen perfect te vermijden voordat de worstelaar kan pronken met zijn grote capaciteiten om de arrogante bokser te straffen.

READ  Trump-administratie begint met formele terugtrekking uit de Wereldgezondheidsorganisatie


We worden ook getrakteerd op een aantal Paul vs. Wet die eindigt met een dubbele KO en Leroy die Raven's ninjatrucs ontwijkt voordat de zaken nog gekker worden.


Er valt niet veel te zeggen, maar je kunt achterover leunen en de nieuwe Desk-video bekijken om plezier te hebben met enkele van de leuke interacties die mogelijk zijn in Tekken 8 die we anders waarschijnlijk niet te zien zouden krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *