Wat is je eerste app?

Wat is je eerste app?

Welke apps heb je eerder gekocht? Bekijk uw App Store-aankoopgeschiedenis op uw iPhone en iPad. U kunt alle applicaties die u eerder heeft gedownload terugvinden en opnieuw installeren, zonder extra kosten. U kunt ook filteren op jaar, aankooptype en meer.

Bekijk uw aankoopgeschiedenis in de App Store

Er worden steeds meer aankopen gedaan in de App Store: naast apps die met een eenmalige betaling worden aangeschaft, bestaan ​​er ook in-app aankopen en abonnementen. U kunt ook betalen voor nummers, video's, boeken, AppleCare+ en meer. U kunt al deze aankopen terugvinden in uw aankoopgeschiedenis in de App Store. U kunt eerder aangeschafte apps gratis opnieuw downloaden als u overschakelt naar een nieuw apparaat. Het zoeken naar aankopen in de App Store werkte in iOS 10 en eerder anders, daarom bespreken we dit apart.

Informatie

Laatst bijgewerkt

Januari 2024

Draden

App Store, Apps, iTunes

Categorieën

Applicaties, iTunes

Apparaten

iPad, iPhone, Mac

Programmering

iOS, iPad-besturingssysteem, Mac

iTunes

Lees alles over iTunes, de voorloper van het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 gebruikt Apple iTunes niet meer op Macs, maar het programma is nog steeds beschikbaar op Windows. De iTunes Store is er ook nog steeds voor het kopen van nummers en albums en het kopen en huren van films.

iTunes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *