‘Ik heb een wachtwoord op mijn laptop gezet voordat ze in Only Fans terecht kwamen’

Foto: shutterstock

Natuurlijk is er af en toe ophef over schermen, maar de meeste moeders zijn stiekem heel blij dat deze dingen bestaan. Soms gaan er echter dingen mis. Zo ook bij Rabia (40), moeder van Hannah (10) en Flora (6 jaar).

“Hanne speelde in ons huis met een vriend, terwijl ik met mijn jongste ging winkelen. Niet op de laptop!” riep ik snel terwijl ik de deur achter me dichtdeed. De laptop van het gezin is voor algemeen gebruik, ook door kinderen, maar af en toe en alleen als het is. Mijn vriend of vriendin is in de buurt.’ ‘Ja,’ klonk er een doffe stem uit de woonkamer, terwijl de meisjes zachtjes kralen dansten.

Lees ook: Zo verminder je de tijd die je kinderen voor het scherm doorbrengen in 5 stappen>

laptop

Ik ging 45 minuten niet, en toen ik thuiskwam, keek ik door het keukenraam om te zien wat mijn dochter aan het doen was. Het was niet verwonderlijk dat zij en haar vriend met haar neus bijna plat op het scherm van haar laptop zaten.

Ik had het gevoel dat er een preek aankwam, maar ik slikte terug in de tijd toen ze me opgewonden een lezing over dolfijnen gaven, compleet met een PowerPoint-presentatie die ze kort samen inpakten. Ik kan hier toch niet boos om worden? Pas ’s avonds zag ik in de zoekgeschiedenis dat ze ook op TikTok snuffelden. Taak voor mij: zet een wachtwoord op de laptop, voordat ze in Only Fans terecht komen. “

READ  OSSC, ANM, Apothekerstoegangskaart uitgegeven aan verpleegkundigen die in OSSC werken; Hier is hoe te downloaden

Dit artikel is te vinden op Kek Mama 07-2022.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van grote voordelen:

* Goedkoper dan in de winkel

* Lees elke maand eerst Kek Mama

*gratis verzending

Schrijf je nu in en betaal slechts € 4,19 per editie.

More from Madison Garrett
Hommage CD Jeroen van Merwijk uitverkocht, herdruk onderweg – Wel.nl
De unieke cd die dertig muzikanten en muzikanten hebben gemaakt als eerbetoon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *