Ik zou voor altijd zijn gestopt met het spelen van Street Fighter als jou dit was overkomen


Mensen hebben terecht kritiek geuit op Street Fighter 5 omdat het er meer uitziet als een roofoverval dan op op vaardigheden gebaseerde exploits, maar we hebben niets gezien of meegemaakt in Street Fighter 5 dat ons zo gek en gefrustreerd zou maken als de Street Fighter 2-clip die we’ staat op het punt om met je te delen.

Dit soort dingen gebeurt niet veel in Street Fighter 2 (het spel zou zeker niet de erfenis hebben die het heeft) maar verdomd heet zou dit soort dingen geen seconde vliegen als het in meer dan één zou verschijnen recente titel.

De wedstrijd tussen Kane en Sagat (niet de meer “oude” versie van Sagat trouwens) en de eerste raakt de teer dan de laatste in deze specifieke ronde.


Sommige deskundige toneelschrijvers zien hoe Kane Sagat in een hoek duwt zonder enige schade aan te richten, behalve een klein deel van een solo geblokkeerde vuurbal. Sagat’s levensbalk is helemaal rood, tot het punt waarop je geen pixel geel kunt zien, maar je blijft in leven.


Het maakt niet uit, zelfs het blokkeren van een speciale aanval of een superaanval zal leiden tot het einde van de eenogige muay thai-meester, Kane weet het duidelijk als hij een Shoryureppa-uppercut Super afschiet om zijn tegenstander uit te schakelen terwijl hij op zijn voeten.


We laten je zien hoe het vanaf daar gaat, maar we noemen de belangrijkste factor die Capcom heeft gedumpt na Street Fighter 2: Random Awesomeness. Terwijl personages in nieuwere Street Fighter-games verbijsterd raken als ze te veel schade oplopen in een te korte tijd, zullen verdovingen willekeurig gebeuren in SF2.

READ  Exclusief interview met Asha Negi: haar rol in Abhay 2, geestelijke gezondheid, lockdown-ellende en meerVan een bepaalde KO-chip tot een perfecte reverse one-touch. Wees eerlijk, hoe zou je je voelen als je op deze manier zou verdwalen?


Trouwens, niets wegnemen van de Sagat-speler, die duidelijk de weg kent in dit spel en personage. Hij gebruikt Tiger Knee in perfecte timing om uit Kens Superhit-blikken te ontsnappen en wordt vervolgens gestraft met een monstergroep, wat op zichzelf al indrukwekkend is.


Toch … we zijn zeker blij dat willekeurige awesomeness geen ding meer is. In feite worden de duizelingwekkende problemen in de komende Street Fighter 6-game alleen weggenomen voor de specifieke omstandigheden van een opgebrand personage dat wordt getroffen door een hoek om te rijden… hoe ver we zijn gekomen.


Neem even de tijd om het een paar keer opnieuw te bekijken en ga dan naar de opmerkingen hieronder om te delen hoe je zou reageren als dit jou zou overkomen.

More from Madison Garrett
Nate Yarnell begint vanuit het gamehuis in West Michigan en vervangt Kidon Sloves
KALAMAZOO, MI – New Jersey Redshirt-student Nate Yarnell klom onder het centrum...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *