Immortal Legacy: Jade Cipher Console-editie nu beschikbaar op Xbox

Eerste indrukken zijn erg belangrijk. Met Immortal Legacy: Jade Cipher Console Edition is het feit dat het optimaal gebruik maakt van de onaangeboorde Xbox-functie geweldig, en we zouden alleen willen dat er meer games zouden komen met ondersteuning voor Xbox Play Anywhere. De tweede indruk is echter dat de teams achter de Xbox Store-lijst voor Immortal Legacy: The Jade Cipher Console Edition de ruimtes ertussen echt moeten sorteren.

Als u niet bekend bent met wat we doen, bezoek dan Xbox-winkel Voor Immortal Legacy: Jade Cipher Console Edition en bekijk de titel. Hopelijk wordt het eerder dan later opgelost, want eerlijk gezegd zijn het de kleine dingen die het succes van de game bepalen.

Als je er volledig naar kunt kijken, is er hoop voor Immortal Legacy: The Jade Cipher Console Edition op Xbox One en Xbox Series X | S. Het kost £ 16,74, wat klinkt als standaard voor het genre, en komt uit de stal van E-Home, die eerder de flitsende games liet vallen Mr. Pumpkin 2: Ommuurde stad Kowloon op Xbox.

Het lijkt erop dat E-Home de neiging heeft om zijn gametitels te verlengen, hoewel Immortal Legacy: The Jade Cipher Console Edition het best goed kan doen als hij klein is. Maar hey, je bent hier niet om te zien wat wij denken van een beetje coördinatie en spelling, je wilt weten over het spel, toch?

Welnu, Immortal Legacy: Jade Cipher Console Edition richt zich op TIRE, een voormalige Special Forces-soldaat die zijn weg naar Yingzhou Island heeft gevonden. Klap in het midden van de legendarische drakendriehoek. Vanaf daar lijkt het alsof de hel losbreekt.

READ  Fix PUBG kon code niet ophalen van Xbox Fout

TIRE ontmoet veel bovennatuurlijke wezens, met hordes huurlingen, met oude bewakers en anderen. Het is aan hem om te overleven om de waarheid te vinden die hij wil ontdekken; Met de hulp van verschillende NPC’s en NPC’s zou hij daar kunnen komen.

Hoe dit allemaal uitpakt, staat grotendeels ter discussie, en alleen door hands-on met Immortal Legacy: The Jade Cipher Console Edition zullen we ontdekken of de gameplay geschikt is voor de titel, of dat deze zal bezwijken voor zijn afwijkingen. Blijf ons volgen voor onze volledige recensie van Immortal Legacy: The Jade Cipher Console Edition op Xbox binnenkort.

Als je toch op zoek bent naar Immortal Legacy: Jade Cipher Console Edition, dan zal de Xbox Store je door je download heen loodsen. Onthoud dat je met Xbox Play Anywhere-ondersteuning thuis dit op pc en op je Xbox kunt spelen zoals je wilt.

Spelbeschrijving:

De held “TIRE” in dit spel (Engelse versie) wordt ingesproken door Doug Cockle, de stemacteur van Geralt of Rivia, waardoor het personage een unieke stem krijgt. Om het mysterie van zijn verleden te onderzoeken, kwam TIRE, een voormalige soldaat van de speciale strijdkrachten met een speciale constitutie, naar het eiland Yingzhou, dat zich in de legendarische Drakendriehoek bevond. Na te zijn aangevallen door mysterieuze wezens, stort TIRE’s vliegtuig neer en is het contact met zijn kameraden verloren. Hij vond veel sporen van menselijke activiteit op het eiland, waarvan hij dacht dat het ontoegankelijk was. Terwijl hij ondanks onverwachte bedreigingen de gruwelijke geheimen achter de anomalieën onderzoekt, onthult hij geleidelijk de mysterieuze oorsprong van een oude Chinese legende. Hier begint een boeiend avontuur.

READ  Microsoft Surface Pro 8 Gratis Xbox Controller-bundeldeal en Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft brengt de drift-rechtszaak over de Xbox-console met succes buiten de rechtbank
Een Amerikaanse rechter keurde het verzoek van Microsoft goed om een ​​class...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *