Immortals Fenyx Rising Trailer – DLC-releasedatum aangekondigd

Ubisoft heeft aangekondigd dat de Myth of the Eastern Realm-content van Immortals Fenyx Rising op 25 maart 2021 zal worden uitgebracht. Myth of the Eastern Realm is de tweede van drie geplande DLC-pakketten voor Immortals Fenyx Rising en ontwikkeling onder leiding van Ubisoft Chengdu. Dit avontuur bevat een nieuwe open wereld, personages en een verhaal geïnspireerd door de Chinese mythologie.

Bovendien draait het om een ​​nieuwe held genaamd Ku, die een unieke vechtstijl heeft in Chinese vechtsporten en andere vaardigheden heeft dan Fenyx.Hoewel fans misschien even moeten wachten om deze nieuwe downloadbare content af te spelen, is er nu een speciale inleidende missie – we zijn niet alleen – beschikbaar als onderdeel van een gratis update.

Deze nieuwe zoektocht verschijnt op het zuidelijkste puntje van de Immortal Spring Valley en biedt een “Endurance Test Challenge op een platform in de loterij, met een themaprijs voor spelers die deze voltooien”. Deze missie is niet vereist om DLC te spelen, maar het is gewoon leuk voor iedereen die wacht.

De derde DLC gepland door Immortals Fenyx Rising zal The Lost Gods heten en zal ook de hoofdrol spelen in een nieuwe held genaamd Ash, die Fenyx uitkiest om de Lost Gods terug te brengen. Deze uitbreiding biedt top-down gameplay en gloednieuwe gruizige gevechten.In onze Immortals Fenyx Rising-recensie zeiden we: “Met een prachtige mythische wereld om doorheen te vechten en te verkennen, is het jammer dat de mysteries van Immortals Fenyx Rising zo onopvallend zijn.”

READ  Duizenden protesteren tegen de behandeling door de regering van het coronavirus in Tel Aviv

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Analogue zal in 2021 een gameconsole uitbrengen waarop NEC-games draaien – Gaming – Nieuws

Retro-consolemaker Analogue heeft zijn variant van de NEC-consoles onthuld, de Duo. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *