Imperium Global: AANVULLENDE AANKONDIGING BESCHIKBARE TRANSACTIELICENTIEOVEREENKOMST MET BETREKKING TOT MOBIELE GAME-ACTIVITEITEN

Hong Kong Exchanges and Clearing Limited en The Stock Exchange of Hong Kong Limited nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze aankondiging, doen geen uitspraken over de juistheid of volledigheid ervan en wijzen uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor enig verlies dat voortvloeit uit of vertrouwt op de de inhoud van deze aankondiging geheel of gedeeltelijk.

Imperium Group Global Holdings Limited

Empire Group Global Holdings Limited

(Opgericht op de Kaaimaneilanden met beperkte aansprakelijkheid)

(Voorraadcode: 0776)

AANVULLENDE AANKONDIGING

BESCHIKBARE TRANSACTIE

LICENTIEOVEREENKOMST IN VERBAND MET

MOBIELE SPELBEDRIJF

Er wordt verwezen naar de aankondiging (de “Aankondiging“) van Imperium Group Global Holdings Limited (de”Bedrijf“) van 18 augustus 2020 met betrekking tot, onder andere, de Licentieovereenkomst. Tenzij anders gedefinieerd, hebben termen met een hoofdletter die in deze aankondiging worden gebruikt dezelfde betekenis als die gedefinieerd in de Aankondiging.

Het bestuur wil graag aanvullende informatie verstrekken met betrekking tot de licentiegever, waaronder de identiteit van de meerderheidsaandeelhouder van de licentiegever. De licentiegever houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met de ontwikkeling en exploitatie van online games en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst. De verkoop van de belangrijkste online games-titels van de licentiegever omvat onder meer Avabel Online, Iruna Online, Toram Online en Sword Art Online: Integral Factor. De uiteindelijke begunstigden van de licentiegever zijn Katsunori Kondo, die de oprichter en meerderheidsaandeelhouder is van de licentiegever die ongeveer 53% van de uitgegeven aandelen van de licentiegever bezit, en andere minderheidsaandeelhouders.

In opdracht van het bestuur

Imperium Group Global Holdings Limited

READ  Het laatste seizoen Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Cheng Ting Kong

Voorzitter

Hong Kong, 27 augustus 2020

Op de datum van deze aankondiging zijn de uitvoerende bestuurders van het bedrijf de heer Cheng Ting Kong, mevrouw Yeung So Mui, de heer Luk Wai Keung en de heer Leung Kwok Yin; en de onafhankelijke niet-uitvoerende bestuurders van de Vennootschap zijn de heer Fung Tze Wa, de heer Ting Wong Kacee en de heer Tse Ting Kwan.

Written By
More from Vanessa Hale

Halo Infinite: 343 Industries legt uit hoe bepantseringcoatings werken

In een nieuw blogpostHeeft Halo-ontwikkelaar 343 Industries enkele nieuwe details verstrekt over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *