In 2020 werden meer dan 90.000 Rainbow Six Siege-spelers verbannen

Ubisoft heeft vorig jaar de ban-hamer uitgesteld tot meer dan 90.000 spelers in Rainbow Six Siege. De ontwikkelaar was Zijn aan het praten Over valsspelen door de FPS en licht werpen op wat er in 2020 is gebeurd en wat er in de toekomst gebeurt.

Ubisoft legt uit dat het vorig jaar zijn vorige jaarlijkse ban-nummer met 44,73% versloeg toen het 91.112 spelers verbood. Dit werd geholpen door verbeterde detectie, gedetailleerde rapportage en het delen van gegevens met Batley. De ontwikkelaar geeft echter toe dat de toegenomen beschikbaarheid van valsspelen hem scherp houdt, dus het is een vrijwel constante strijd. Op basis van spelersgegevens werd in augustus vorig jaar een nieuw soort cheat-straffen ge├»ntroduceerd. Dit resulteerde in het verbannen van meer dan 4.500 spelers tussen augustus en december, wat resulteerde in een 52,69% toename van het cheatverbod als toegevoegd aan Ubisoft’s cheat-sancties.

Ubisoft kan vanaf nu niet veel zeggen over zijn plannen zonder het valsspelers gemakkelijk te maken om te anticiperen op wat er gaat gebeuren. De ontwikkelaar brengt nog steeds wat inzichten via zijn drie kernthema’s voor 2020: detectie, blokkering en kwetsbaarheden.

Detectie verwijst naar het ontdekken van valsspelers en het overwinnen van fraudeontwijkingsontwikkelingen, en blokkeringstools maken het leven moeilijk voor een cheater met een verhoogde toetredingsdrempel. Als het account bijvoorbeeld tweefactorauthenticatie vereist, kan het aanmaken van een nieuw account moeilijk zijn als u in een apart account bent verbannen. Het laatste punt is om kwetsbaarheden in uw systeem te ontdekken, zodat u ze kunt verwijderen voordat cheaters ze te pakken krijgen.

Als je de blogpost zelf wilt lezen, kun je deze vinden op Steam (link hierboven). Als je de beste Rainbow Six Siege-operators wilt kennen, weet je waar je moet klikken.

READ  Tomb Raider: Final Survivor Trilogy gelekt door Microsoft

Written By
More from Max Mcgee

Dead by Daylight belooft 4K en 60FPS op PS5 en Xbox Series X deze feestdagen

De upgrade van de volgende generatie zal een gratis en ‘naadloze’ overgang...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *