In Giants-selectiewedstrijden laat de verdediging van Cowboys verbetering zien voor de dubbel van het seizoen

In Giants-selectiewedstrijden laat de verdediging van Cowboys verbetering zien voor de dubbel van het seizoen

ARLINGTON – Verschillende kwalen hebben de verdediging van de Cowboys deze week geteisterd, met name in hun verdedigingslinie, tot het punt waarop sommige spelers gezichtsmaskers droegen tijdens vergaderingen zoals 2020. Neus tackelde Jonathan Hankins in quarantaine vanuit het clubhuis. Defensief einde Tack McKinley Wednesday werd gepromoveerd vanuit de technische staf, voor het geval zijn diensten nodig waren.

De Cowboys moesten een slechte medische periode overwinnen.

Toen ze dat donderdag deden, boekten ze vooruitgang op een zaak die hen het hele jaar heeft geplaagd.

New York Giants linebacker Saquon Barkley en quarterback Daniel Jones renden twee maanden geleden rondjes om de Cowboys tijdens de eerste ontmoeting van de clubs. Dit was donderdag een veel meer gedisciplineerde set, aangezien Dallas het duo op de laagst lopende productie van het seizoen hield In een 28-20 overwinning in AT&T Stadium.

De prestatie voltooide een belangrijke en misschien wel bepalende nederlaag voor de verdediging van Cowboys.

Op 13 november openden ze een 12-daagse serie van drie wedstrijden met een gênant optreden op de weg in Green Bay, waar de strijd tegen de run de Packers hielp terug te komen van een achterstand van 14 punten in een verlies over de tijd. Afgelopen zondag versloeg Dallas de Minnesota Vikings, maar Dalvin Cook had een gemiddelde van 6,6 yards per carry.

De efficiëntie van Cook leek de verdedigers van de Cowboys niet te deren; Het is moeilijk om zo van streek te raken met een 40-3 overwinning in de korte week voor de Thanksgiving-wedstrijd.

Het verlies voor de Packers werd echter stopgezet.

READ  Aankondiging van de aftrapdatum voor de voorjaarsvoetbalwedstrijd in Michigan

“Dit ding dat in Green Bay is gebeurd, is slechts een deel van onze reis”, zei veiligheid Jayron Kearse donderdag. “Zo niet, wie weet of we hier zijn? We blijven gewoon vechten en leren van onze fouten.”

Middenvelder Micah Parsons zei dat de Packers “gebreken in ons spel vertoonden”.

“Als we dat hadden gewonnen en ermee waren weggekomen, hadden we ze misschien niet gepakt”, zei Parsons. “Maar het feit dat ze zijn teruggekomen en hebben gewonnen en het hebben blootgelegd, denk ik dat iedereen veel urgentie heeft om het te repareren en beter te worden.”

Barkley en Jones kwamen samen tot gemiddeld 139 meeslepende werven per wedstrijd in de eerste 10 wedstrijden van de Giants. Ze behaalden in totaal 160 ontvangende yards in week 3 tegen de Cowboys, en elk stonden bovenaan de 100 ontvangende yards in week 7 tegen de Jacksonville Jaguars.

Hun vorige game low was een meeslepende 72 gecombineerde yards.

Donderdag hield Dallas Barkley en Jones op 14 dragers voor 53 yards. Barkley had 11 pogingen voor 39 yards en een touchdown. Jones behaalde 14 yards op drie punten.

Het was één wedstrijd.

Maar het was veelbetekenend en de Cowboys vormden een bemoedigend teken van vooruitgang.

“Deze jongens moeten vertrouwen hebben in het proces, en dat hebben ze zeker”, zei quarterback Dak Prescott. “Jongens gaan spelen. Ze hoeven niet zo hard hun best te doen om te spelen. Vertrouw op wat coach Dan Quinn hem noemt; vertrouw erop dat de andere 10 hun werk doen, in hun gaten blijven. En als ze dat doen, is er niet veel je kunt met ze doen.”

READ  Programma 2021 NFL: 5 Bayanat Al-Bayan Games

“Ik train dag in dag uit tegen deze jongens. Je weet waarom teams de bal tegen hen willen laten lopen. Je kunt niet in een derde en lang spel komen. Je kunt niet in duidelijke tegenstellingen tegen hen komen omdat ze gaan vangen. Dat is hun mentaliteit. Het is beschamend. Het is energie die we gebruiken als we aanvallen. Het is gezegend om zo’n verdediging te hebben, jongens die zoveel om hun werk geven en hun steentje bijdragen.”

De ziekte heeft zijn tol geëist van de verdediging van de Cowboys.

In ieder geval in één wedstrijd brak hun koorts uit.

Twitter: @GehlkenNFL

De Cowboys herstellen van een trage start tegen de Giants en nemen de controle over het lot van de NFC East weer over

Vind hier meer Cowboys-verslaggeving van The Dallas Morning News.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *