In Real Life en We Are The Champions

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips bevelen we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 48 (2020): In Real Life en We Are The Champions.

Filmtips week 48 (2020): In Real Life en We Are The Champions

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. In het echte leven (NPO)

In deze column hebben we het regelmatig gehad over Terrace House, de prachtige Japanse realityserie waarin jongeren samen in een huis wonen. KRO-NCRV heeft dit concept overgenomen met een groep Nederlandse millennials.

Het resultaat is vergelijkbaar met Terrace House: een laag tempo, geen prestatiedruk voor de kijkers omdat niemand naar huis hoeft en veel open gesprekken. Met In Real Life onder andere gesprekken over in therapie gaan, politiegeweld, kinderwensen, vegetariër zijn en natuurlijk, hoe kan het anders, het coronavirus.

Fotograaf: Stijn Ghijsen

Je kunt Real Life bekijken via de NPO Start app, die je via onderstaande link in de Play Store kunt vinden.

Download de NPO Start-app in de Play Store (vrij)

2. Wij zijn de kampioenen (Netflix)

Wereldwijd worden er nogal wat kampioenschappen gehouden. Deze nieuwe documentaireserie van Netflix neemt een aantal speciale edities onder de loep. Bijvoorbeeld achter een rollende kaas aan rennen of de heetste paprika’s eten. De afleveringen bieden een kijkje in de kampioenschappen zelf, maar laten je vooral inleven in de mensen die een belangrijke rol spelen tijdens deze competities. Mooi gefilmd en gemakkelijk gemonteerd.

READ  geen 4G op KPN-netwerk na recente Galaxy S20-update (opgelost!)

Bekijk We Are The Champions op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

3. The Princess Switch: Switched Again (Netlix)

In de lieve film The Princess Switch wisselen twee vrouwen, een bakker en een prinses, die erg op elkaar lijken, van plaats. Nu is het tijd om weer te handelen. Maar het wordt een beetje ingewikkelder als er een derde look-a-like op het toneel verschijnt. Het is geen verdiepingsfilm, maar wel lekker wegzwijmelen voor een avondje op de bank.

Bekijk The Princess Switch 2: Switched Again op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

4. Linde Schöne – Nog Heel Even (Spotify)

Zangeres Linde Schöne is al een tijdje relatief stil, maar is nu helemaal terug. Ze sluit een gecompliceerde periode af waarin haar relatie, die ook haar vaste producer was, uiteenviel. Met dit gave album verwerkt Schöne haar gevoelens, maar de luisteraar moet ook aan het dansen worden gebracht. De overgangen tussen stijlen zijn wat vreemd tussen de nummers, maar het is duidelijk dat Schöne barst van het talent.

Listen Very Even van Linde Schöne op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (vrij)

5. Aangenaam (podcast)

Waar komen de voornamen eigenlijk vandaan? Dit leer je in de NPO Radio 1 podcast Aangenaam, die is begonnen met een tweede seizoen. In deze show heeft elke aflevering een naam. Veel voorkomende namen als Ruud, Anne en Herman, maar ook minder reguliere namen als Uif en Renny. Wat zeggen deze namen eigenlijk over de persoon? Het resultaat is een leuke podcast vol verhalen.

Je kunt de podcast beluisteren in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via tienen links. Deze app kun je via onderstaande link in de Play Store installeren.

Download Pocket Casts in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett

64.000 inwoners ontvangen uitnodiging voor Health Meter 2020 | | Leiden | Leiderdorp | Oegstgeest | Voorschotten

Regio 12 september 2020 REGIO – Alle GGD’ers starten in september opnieuw...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *