In Tekken 8 verschenen nieuwe ongedaan gemaakte rasterpictograminstellingen om de online ervaring aan te passen

In Tekken 8 verschenen nieuwe ongedaan gemaakte rasterpictograminstellingen om de online ervaring aan te passen

Hoewel er veel goede dingen te zeggen zijn over Tekken 7, is de inconsistente online speelervaring in wezen een van de meest consistente klachten tegen de game geweest.

Bandai Namco wil daar echter verandering in brengen, met Tekken 8 met nieuwe fallback-gridcode-instellingen, die beschikbaar zijn in een gesloten grid-test die dit weekend uitkomt.

Door naar de Game Options-instellingen in Tekken 8 CNT te gaan, vinden spelers nieuwe beschikbare instellingen voor ongedaan maken en de mogelijkheid om platformonafhankelijk spelen in en uit te schakelen.


Er zijn drie opties om uit te kiezen, waaronder Standard, Graphics Prioritization en Response Prioritization waarmee spelers hun ervaring een beetje kunnen aanpassen.


Prioritering van reacties is misschien wel het belangrijkst voor degenen die zich het meest concentreren op hoe de game online aanvoelt, omdat het inputvertraging minimaliseert voor de meeste responsiviteit.Door dit te doen, kunnen spelers echter meer visuele vertraging en animatiekriebels opmerken, waar de oude regisseur Katsuhiro Harada zich zorgen over maakte in Tekken 7.


De grafische prioriteitsfunctie doet het tegenovergestelde, omdat het meer invoervertraging toevoegt om stylussen wat meer ademruimte te geven, zodat alles er visueel intact uitziet tijdens online wedstrijden.

READ  Fans van Grand Theft Auto 6 willen zo graag meer nieuws dat ze zich naar de maan wenden


Dergelijke opties waren in het verleden beschikbaar in veel andere vechtspellen, ook al waren het bijna allemaal 2D-vechters, en stellen de spelers zelf in staat om hun ervaring beter aan te passen aan wat ze maar willen.


Hoeveel deze functie van invloed is op wedstrijden in Tekken 8, moet verder worden getest, aangezien dit geen exacte cijfers geeft, hoewel we zeker weten dat de community erachter zal komen, tenzij de ontwikkelaars het ons vertellen.


Bovenaan de instellingen voor ongedaan maken wees Harada ook op de effectverzadigingsinstellingen die beschikbaar zijn in Tekken 8 CNT, die spelers kunnen gebruiken om de visuele effecten op het scherm af te zwakken als ze ze afleidend of in-your-face vinden.De manager belooft dat er ook meer aanpassingsmogelijkheden zullen zijn in de volledige versie van Tekken 8.


Helaas hebben we nog niet online in Tekken 8 kunnen duiken, maar hopelijk hebben we in de nabije toekomst wat indrukken van onze netwerktest.


Tekken 8 is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S en pc, hoewel er nog geen volledige releasedatum is bepaald. Misschien zien we hem over een paar weken op Evo 2023.

READ  Rockstar Games biedt een update voor de volgende generatie GTA 5-release en maakt deze bekend

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *