India scoort lager in gemiddelde downloadsnelheden voor mobiel en breedband: Ookla

India zakte opnieuw in de wereldwijde ranglijst voor het aanbieden van de beste gemiddelde downloadsnelheden voor mobiel en breedband. Ookla, de wereldleider op het gebied van netwerkintelligentie en -inzichten, heeft een bijgewerkt rapport uitgebracht voor september 2022. Uit Ookla-gegevens blijkt dat India één plaats is gezakt in de wereldwijde ranglijst voor het leveren van de beste gemiddelde mobiele snelheden, van 117e in augustus tot 118e in september 2022. Echter , tegelijkertijd zijn de gemiddelde downloadsnelheden al verbeterd voor mobiele gebruikers in India. De gemiddelde mobiele snelheid steeg van 13,52 Mbps in augustus naar 13,87 Mbps in september 2022.

India viel ook in de lijst van gemiddelde vaste breedbandsnelheid

Volgens Ookla is India’s positie wereldwijd met één plaats gedaald in het leveren van de beste gemiddelde vaste breedbandsnelheden van 78 in augustus tot 79 in september 2022. Over het algemeen zagen de stabiele gemiddelde downloadsnelheden van India een lichte stijging van 48,29 in augustus tot 48,59 Mbps in september .

Volgens de Speedtest Global Index voor september noteerde Kosovo de hoogste stijging in de ranglijst, met 42 posities wereldwijd, waarbij Noorwegen zijn positie als nummer 1 behield in termen van gemiddelde wereldwijde mobiele snelheden. Voor wereldwijde gemiddelde vaste snelheden noteerde Madagaskar de hoogste stijging in de ranglijst, met 14 punten, waarbij Chili de eerste plaats inneemt in de wereldgemiddelde vaste snelheden.

READ  2021 Delhi Forest Ranger eindresultaat vrijgegeven @ forest.delhigovt.nic.in, download hier
Written By
More from Eda Greene
Onder ons is nu echt heel populair
Indiegame Among Us is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Volgens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *