India’s gaming livestream en esports-platform Loco werken samen met Logitech G om een ​​pc-toernooi te organiseren

In een nieuwe ontwikkeling van India’s toonaangevende esports- en gaming-streamingplatform en esports-platform, kondigde Loco vandaag zijn samenwerking aan met techgigant Logitech G om het grootste pc-kampioenschap van India te organiseren dat naar verluidt ongeëvenaard entertainment biedt voor het krachtige pc-gamesysteem van het land. Tijdens het toernooi zullen ervaren pc-gamers het tegen elkaar opnemen in vier van de meest populaire en opwindende pc-games: Valorant, CS: GO, Rainbow 6 Siege en DOTA2.

In een reactie op de samenwerking zei Dheeraj Sony, hoofd Marketing & Games, Logitech India: “Logitech G is constant bezig met innoveren voor een levendige en jonge gamer-community voor een meeslepende en naadloze game-ervaring. We hebben een erfenis als het gaat om gaming-randapparatuur , en we zijn verheugd om samen te werken met Loco voor toegang. Aan de gaminggemeenschap via het esports-kampioenschap. ” Hij voegde eraan toe: “We hebben enorm bijgedragen aan het bouwen van een robuust spelsysteem. We hebben een breed scala aan producten waarmee nieuwe gamers de G102-muis en het G213-toetsenbord kunnen gebruiken en de prestaties voor gameliefhebbers kunnen verbeteren met de G502-serie muis en G733. draadloze hoofdtelefoons, en trek professionele gamers aan met een headset. “GProX-hoofd erg succesvol.”

– Advertenties –

Loco en Logitech G werken samen om een ​​van de grootste pc-gametoernooien in India te organiseren. Met deze aankondiging willen beide merken gamers en kijkers over de hele wereld een naadloze streamingervaring bieden. De meest populaire pc-games zijn samengesteld door Loco om een ​​verbeterde ervaring te creëren met gamingaccessoires van Logitech G. Tijdens het Esports-toernooi zullen pc-spelers strijden met games zoals Valorant, CS: GO, Rainbow 6 Siege en DOTA2.

Deze samenwerking zal bijdragen aan het creëren van een unieke waardepropositie voor elk van de merken, door Logitech G-gamingaccessoires / -apparatuur / -accessoires aan te bieden als premiumproducten, samen met Loco die ongetwijfeld een naadloze streamingervaring voor gamers en kijkers biedt.

READ  Operatie: Kate Bishop komt volgende maand naar Marvel's Avengers

Dit is niet de eerste keer dat de Pocket Aces Loco samenwerkt met een Giant-apparaat zoals Logitech. Het bedrijf werkt ook samen met de beste gamers en streamers van India, zoals Jonathan, Gatak, IND Snax, Xyaa en die, samen met grote teams zoals Fnatic, IND, 8bit en Team Tamilas. Loco heeft ook zijn positie verstevigd in het steeds groter wordende spelsysteem, dat meer dan 300 miljoen spelers heeft en een geschatte waarde van $ 1 miljard tegen 2021.

Ter herinnering, in september 2020 organiseerde het een toernooi van vijf maanden dat een goede respons ontving met meer dan 96 gameteams, waaronder A-listerteams en professionele spelers die strijden om de hoogste trofeeën. Door live uit te zenden op de Loco-app, kunnen kijkers hun favoriete spelers volgen en zien hoe Logitech G-producten hun gameplay kunnen verbeteren, naast het leren van nieuwe vaardigheden om hun spel te verbeteren.

Volg ons op voor het laatste gadgetnieuws, technologie en toolrecensies TwitterEn de De sociale netwerksite Facebook En de Instagram. Abonneer u op voor de nieuwste technologie- en toolvideo’s Youtube kanaal. U kunt ook op de hoogte blijven met een Gadget Bridge Android-app.

– Advertenties –

Written By
More from Max Mcgee

Verward berichten van de regering over China

Er is al meer dan twee maanden een gespannen confrontatie tussen Indiase...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *