Informatica-assistent RSMSSB Antwoordsleutel en vragenpapier 2024: download pdf

Informatica-assistent RSMSSB Antwoordsleutel en vragenpapier 2024: download pdf

RSMSSB Suchna Sahayak-examen 2024: De Rajasthan Ministeriële en Ondergeschikte Diensten Selectieraad (RSMSSB) werd met succes uitgevoerd Het examen voor de functie van Informatica-assistent is op 21 januari 2023. Via dit examen zal het bestuur 2730 posten van Informatica-assistent in de regering van Rajasthan vervullen. Alle kandidaten die aan het examen hebben deelgenomen, kunnen de directe link raadplegen om RSMSSB Informatics Assistant Answer Key en Question Paper in PDF-formaat te downloaden.

Informatica-assistent rsmssb antwoordsleutel 2024

RSMSSB IA Answer Key 2024 zal na een paar dagen na het examen worden vrijgegeven door de Rajasthan State Staff Selection Board (RSSB) op de officiële website – rsmssb.rajasthan.gov.in. We zullen u de directe link verstrekken om de Rajasthan Suchna Sahayak-antwoordsleutel in PDF-formaat te downloaden zodra deze officieel is vrijgegeven..

Informatica-assistent RSMSSB 2024 Antwoordsleutel PDF

Moet worden bijgewerkt

Assistent Informatica RSMSSB 2024 Vraagpapier PDF

De Rajasthan Ministeriële en Ondergeschikte Diensten Selectieraad (RSMSSB) voert offline examens uit voor de posten van Informatica-assistent in verschillende afdelingen van de regering van Rajasthan. Het examen wordt afgenomen op 21 januari 2024. Als u zoekt naar Rajasthan Suchna Sahayak Vraagpapier 2024 Papier Controleer deze ruimte, hier, We zullen de directe link delen om RSSB te downloaden IA-vragenpapier PDF zodra het officieel is vrijgegeven.

RSMSSB Informatica-assistent Vraagpapier PDF 2024

Moet worden bijgewerkt

RSMSSB Informatica-assistent-examenformulier 2024

Het RSMSSB 2024 Informatics Assistant-examen bevat 100 meerkeuzevragen met vier opties. Voor elke vraag wordt één punt toegekend. De taal van de krant was Hindi en Engels. Aspiranten die voor deze schriftelijke test slagen, kunnen deelnemen aan de volgende fase, namelijk de vaardigheidstest (schrijven in het Hindi en Engels). Deze vaardigheidstest heeft een kwalificerend karakter en de kandidaat hoeft alleen maar voor deze test te slagen. Alleen schriftelijke testcijfers worden opgenomen in de definitieve verdienstenlijst.

READ  Geniet offline van RTL + (TVNOW)

RSMSSB Informatica-assistent-examen 2024: examenpatroon

verdelen

  • Geschiktheids test
  • Publieke bewustwording op het gebied van informatietechnologie
  • Basisprincipes van computers

Totaal aantal vragen

100 S

Totale cijfers

100

Duur

3 uur

Hoogtepunten van RSMSSB Informatica-assistent 2023

De Rajasthan Ministerial and Sublicate Services Selection Board (RSMSSB) heeft de kennisgeving vrijgegeven voor 2730 posten van informatica-assistenten in de regering van Rajasthan in januari 2023. Het bestuur heeft nu op 21 januari 2024 een examen voor hetzelfde afgenomen. Bekijk de belangrijkste punten van RSMSSB Informatics Assistent-examen hieronder:

RSMSSB Informatica-assistent-examen 2023: Overzicht

Arbeidsautoriteit

Rajasthan Selectiecommissie ministeriële en ondergeschikte diensten

Berichtnaam

Informatica assistent

Totaal vacatures

2730

Examendatum

21 januari 2024

Selectie proces

  • Geschreven examen
  • Vaardigheidstest
  • Documentverificatie

Officiële website

rsmssb.rajasthan.gov.in

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *