Box Art Brawl: Metroid | NintendoLive

Box Art Brawl: Metroid |  NintendoLive

Breng zeker uw stem uit in de onderstaande poll; Maar laten we eerst eens kijken naar de box art-ontwerpen zelf.

Noord-Amerika / Verenigd Koninkrijk

Afbeelding: Nintendo

Dus, de eerste is de box art waarmee je waarschijnlijk het meest vertrouwd bent. Het laat zien wat lijkt op een hergebruikte screenshot van het spel zelf om de hoofdkunst te vormen. We laten Samus zelf op twee vijanden schieten tegen een direct herkenbare zwarte achtergrond. Het is niet de meest opvallende box art die we ooit hebben gezien, maar het klopt wel.

Noord-Amerika – Klassieke serie

Metroid - Klassiek
Afbeelding: Nintendo

Aan de andere kant vertoont de Classic Series-versie uitzonderlijk kleurgebruik, waardoor de box art echt boven de kroon uitsteekt. Samus staat vooraan en in het midden tegen een gele en blauwe achtergrond, en we kunnen haar Varia-pak in al zijn glorie zien. Ja, deze vinden wij geweldig.

Europa

Metroid - Europese Unie
Afbeelding: Nintendo

Het Europese ontwerp is qua algehele compositie vergelijkbaar met de originele Noord-Amerikaanse release, maar de hoofdkunst is compleet anders. In plaats van pixelkunst uit de game te gebruiken, hebben we een prachtig beeld van Samus die het klassieke Chozo-pak draagt. Niet alleen dat, je kunt ook animatieframes selecteren om Samus te laten springen. Het is een vreemde opname, maar het levert een mooie foto op.

Japan

Metroid-Japan
Afbeelding: Nintendo

Stop. Dit is totaal anders, nietwaar? Het Japanse ontwerp toont Samus, zoals je zou verwachten, maar dit keer op een opvallende rode achtergrond met de titel van het spel mooi en duidelijk bovenaan. De witte achtergrond omringt de hoofdafbeelding en bevat alle gebruikelijke logo's en stukjes, en we vinden het leuk dat niets hiervan de hoofdafbeelding in de weg staat.

READ  Van games tot Netflix-series: deze Nederlandse exportproducten doen het goed

Bedankt voor het stemmen! We zien je de volgende keer voor een nieuwe ronde Box Art Brawl.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *