Insomniac Games heeft mogelijk een derde exclusieve AAA PS5 in ontwikkeling

Insomniac Games heeft mogelijk een derde exclusieve AAA PS5 in ontwikkeling
Foto: Duwplein

Het lijdt geen twijfel dat Insomniac Games deze generatie voor Sony heeft. We onderschatten de inspanningen van andere first-party PlayStation-studio’s niet, maar we moeten erkennen dat Marvel’s Spider-Man 2 derde PS5-release tot nu toe – de vierde Als je er rekening mee houdt, is Marvel’s Spider-Man Remastered ook zwaar onder handen genomen.

Naast het langverwachte Marvel’s Wolverine lijkt de in Burbank gevestigde ontwikkelaar momenteel een derde, onaangekondigd project in productie te hebben. Eline Eberhardt, Voormalig Blizzard-medewerkerwordt de titel geplaagd als onderdeel van het bestand Volledige zeiluniversiteit Seminar gedeeld op sociale media. Momenteel is zij projectleider bij de ontwikkelaar.

herhalen tweemaal Dat de game onaangekondigd is en ze er niet over kan praten, dus we zijn er vrij zeker van dat dit niet Marvel’s Spider-Man 2 of Marvel’s Wolverine is, anders zou ze dat waarschijnlijk zeggen. Ze wil ook graag benadrukken dat de game waaraan ze werkt AAA is, dus dit is geen nevenproject – vermoedelijk wordt het het volgende grote ding.

Het is natuurlijk bijna niet te voorspellen precies Wat die game echter zou kunnen zijn, is dat de ontwikkelaar een paar jaar geleden een multiplayer-game huurde, dus de timing zou overeenkomen met Eberhardt die zei dat ze haar eenjarig jubileum in de studio nadert. Sony was duidelijk op zoek naar een multiplayer-game en Insomniac Games is zeker geen onbekende in het genre.

Het is begrijpelijk dat we waarschijnlijk moeten wachten tot Marvel’s Spider-Man 2 uitkomt voordat we meer te weten komen over de toekomst van de Ratchet & Clank-maker – en het moet ons ook een goed voorproefje geven van Marvel’s Wolverine. Het is echter opwindend om te weten dat de meest hardwerkende studio van Sony al aan de volgende productie werkt, de volgende Groot probleem.

READ  Man boycot tv-show beat rap en vraagt ​​naar GTA 6

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *