Star Wars Outlaws lijkt de originele trilogie volledig uit te werken

Star Wars Outlaws lijkt de originele trilogie volledig uit te werken

Star Wars-bandieten Ubisoft’s open-world game-ontwerp zal hem volgend jaar meenemen naar een melkwegstelsel ver, ver weg, en een geheel nieuwe blik achter de schermen van de game werd gedeeld tijdens San Diego Comic-Con. Met interviews met ontwikkelaars, gameplay-fragmenten, concept art en bonusdetails is deze Star Wars Outlaws-video de perfecte manier om je op de hoogte te houden van de releasedatum van Star Wars Outlaws.

We hebben een behoorlijk uitgebreide Star Wars Outlaws-gameplay van Ubisoft gekregen na de eerste onthulling van de game, en nu hebben we de grootste fragmenten uit de nieuwe video van BTS verzameld.

Volgens Associate Art Director Marthy Younkers is het Ubisoft Massive-team “in de LucasFilm-archieven gedoken en echt [the iconic locations] Leef op een nieuwe maar zeer reële manier.”

De meest populaire locatie om deze traktatie te krijgen is ongetwijfeld Tatooine, waarvan Ubisoft zegt dat het nieuwe aandachtspunten zal bevatten buiten Mos Eisley en vochtboerderijen. Er is zelfs een gloednieuwe locatie voor Toshara, die volgens Steve Blank van LucasFilm “van de grond af is opgebouwd met schurkachtige fantasie als kern”.

Ubisoft zegt dat het ook is teruggekeerd naar de iconische Star Wars-conceptkunst van Ralph McQuarrie en de storyboards van Joe Johnstone om een ​​levend sterrenstelsel te creëren. Toshara is gemaakt van Star Wars-DNA, ondanks dat het een nieuwe locatie in het universum is, iets wat Ubisoft zegt door de hele game te willen dragen.

Een eerdere video van Ubisoft liet ook zien dat Star Wars Outlaws een GTA-achtig Wanted-systeem heeft, waardoor meer en meer van de troepen van het rijk op je af zullen dalen naarmate je meer vernietiging en chaos aanricht.

READ  Verander je Steam Deck in een racestuur met deze add-on

Het is op dit moment ook onduidelijk of Ubisoft zowel Star Wars Outlaws als Avatar Frontiers of Pandora naar het Steam-platform van Valve zal brengen, met Star Wars alleen vermeld in Ubisoft Connect op pc op dit moment.

Nu Star Wars Outlaws nog steeds een lange pauze heeft, hebben we de beste games voor één speler die momenteel beschikbaar zijn op pc verzameld om je bezig te houden, samen met alle essentiële Star Wars-games die je zou moeten spelen voordat de Outlaws arriveren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *