Insomniac “moedigt” Spider-Man 2-spelers sterk aan om de day one-patch te downloaden

Insomniac “moedigt” Spider-Man 2-spelers sterk aan om de day one-patch te downloaden

Bezitters van de fysieke versie van Spider-Man 2 hoeven de patch van dag één niet te downloaden om er optimaal van te kunnen genieten, maar Insomniac moedigt fans die ervoor kiezen om de schijf te kopen nog steeds “sterk aan” om patch 1.001.002 te installeren voordat ze beginnen met spelen.

“De schijf bevat de hele game en kan van begin tot eind worden gespeeld zonder patch of online vereisten”, schreef Insomniac in een verklaring gepubliceerd op X. “Maar voor de beste ervaring moedigen we fysieke spelers/schijfspelers sterk aan om Update.Version 1.001.002 te downloaden op de lanceringsdag – voordat ze de opening van de game voor de eerste keer meemaken.

Insomniac zegt dat de patch de opening van het spel zal verbeteren en tegelijkertijd “algemene verbeteringen” aan de algehele ervaring zal bieden. De patch zal ook extra toegankelijkheidsopties bevatten, hoewel Insomniac niet in detail ging over wat die functies zouden kunnen zijn.

Als je de digitale versie van Spider-Man 2 downloadt, ben je helemaal klaar. Patch 1.001.002 wordt meegeleverd met de vooraf geladen versie van het spel.

Day one-patches zijn een belangrijk onderdeel geworden van de game-ervaring met een groot budget

De PSA-aankondigingen van Insomniac spreken in een bredere trend onder games met een groot budget. Hoewel Spider-Man 2 volledig uitgerust lijkt te zijn, komen veel andere games kapot uit de doos of missen ze functies zonder een day one-patch. Het is een probleem voor bezitters van de fysieke versie die offline willen spelen.

READ  Jets LB CJ Mosley's advies aan Londense voetbalfans: Download Madden

We schreven in onze recensie van Spider-Man 2: “Als vervolg op een geweldige franchise is Marvel’s Spider-Man 2 zowel gezegend als vervloekt… Insomniac verbetert een succesvolle formule van web-swingen en vechten zonder er op welke manier dan ook een revolutie in teweeg te brengen. Het deel dat echt een radicale heroverweging nodig lijkt te hebben, is de open wereld van New York City, die groter maar niet beter is geworden, met een omslachtige aanpak. checklist van vaak repetitieve nevenactiviteiten”

Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober voor PS5. Bekijk in de tussentijd onze Spider-Man 2 PS5-prestatiebeoordeling en onze recensiebespreking op Podcast Beyond.

Kat Bailey is IGN’s nieuwsdirecteur en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je enig advies? Stuur haar een direct bericht op @the_katbot.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *