Xbox Game Pass krijgt op 10 november EA Play-games

Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate krijgen net op tijd toegang tot EA Play voor de lancering van de next-gen console van Microsoft. EA Play komt op 10 november aan op Xbox Game Pass Ultimate, dezelfde dag dat Microsoft zowel de Xbox Series X- als Xbox Series S-consoles lanceert. Alleen Xbox Game Pass Ultimate-abonnees ($ 14,99 per maand) krijgen toegang tot EA Play, naast de xCloud- en gebundelde Xbox Live Gold-voordelen.

EA Play biedt toegang tot meer dan 60 extra EA-games, waaronder De Sims, FIFA, Massa-effect, en nog veel meer. EA Play is vergelijkbaar met Game Pass, maar exclusief voor games van EA. Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate kunnen in december ook games van EA Play downloaden en spelen op pc’s met Windows 10, waardoor de verzameling games die beschikbaar is op de pc-kant van Xbox Game Pass wordt uitgebreid.

Microsoft is ook van plan om Bethesda’s klassieke franchises toe te voegen binnenkort naar Xbox Game Pass voor zowel console als pc. De toevoegingen komen nadat Microsoft het moederbedrijf Bethesda Softworks heeft overgenomen ZeniMax voor $ 7,5 miljard. Doom Eternal zal een van de eerste toevoegingen zijn op 1 oktober, maar Microsoft heeft nog niet de volledige lijst met Bethesda-games onthuld die hun weg naar Game Pass zullen vinden.

Als je al een abonnement hebt op zowel EA Play als Xbox Game Pass, annuleert Microsoft EA Play-abonnementen en wordt de resterende tijd van meer dan 50 dagen “naar boven afgerond en omgezet naar de dichtstbijzijnde maand van Xbox Game Pass Ultimate in een verhouding van drie op één. ” Er is een volledige FAQ op de Xbox-ondersteuningssite van Microsoft, maar als je al tot 3 maanden EA Play op je account hebt staan, krijg je 1 maand Xbox Game Pass Ultimate toegevoegd aan je account. Tussen 4 en 6 maanden EA Play resterend op je account betekent 2 maanden Xbox Game Pass Ultimate toegevoegd aan je account. Hier is de volledige tabel met conversies waarvan Microsoft schat dat ze aan accounts zullen worden toegevoegd:

READ  Het voetbal dat van Clemson spel overgaat versus de verdediging van de Staat van Ohio

Conversies van EA Play en Xbox Game Pass

EA Play-maanden resterend Geschatte uiteindelijke tijd gegeven
EA Play-maanden resterend Geschatte uiteindelijke tijd gegeven
1 maand 10 dagen
2 maanden 21 dagen
3 maanden 1 maand
4 maanden 1 maand en 14 dagen
5 maanden 1 maand en 21 dagen
6 maanden 2 maanden
7 maanden 2 maanden en 14 dagen
8 maanden 2 maanden en 21 dagen
9 maanden 3 maanden
10 maanden 3 maanden en 14 dagen
11 maanden 3 maanden en 21 dagen
12 maanden 4 maanden

Update, 29 september 10AM ET: Informatie toegevoegd over abonnementsconversies van EA Play naar Xbox Game Pass Ultimate.

More from Madison Garrett

Ubisoft verkoopt nu Assassin’s Creed Valhalla XP-boosts

Assassin’s Creed Valhalla is de beste aflevering van de serie tot nu...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *