Intel biedt een 100% betere game-ervaring dan Apple Mac-laptops.

Na wat aionen leek, stemde Intel Legal uiteindelijk in met een brief als reactie op Apples gewaagde beweringen die werden gedaan bij de release van de Apple M1 (die later overigens werden gewijzigd). Intel heeft de volgende verklaring vrijgegeven tijdens Computex 2021, iets waar de meeste tech-enthousiastelingen niet aan zullen denken, maar het moet nog worden gezegd. Het betekent ook dat de Intel-Apple-relatie in alle opzichten bijna is beëindigd.

Intel Corporation: [our laptops] Het biedt een 100% betere game-ervaring dan een Apple Mac-laptop

Weet je nog dat Apple deze bewering deed?

Dit is natuurlijk absolute onzin. De M1 komt niet eens in de buurt van ‘s werelds snelste CPU-kern, maar * het * is’ s werelds meest energiezuinige kern (wat indrukwekkend is). Wat de meeste mensen niet weten, is dat ze cryptisch zijn toegevoegd aan de volgende voetnoot van een bestand M1 site, Het is ook volledig in strijd met de bovenstaande verklaring:


Maar deze voetnoot heeft natuurlijk niet zoveel aandacht gekregen als de oorspronkelijke claim, en de M1 blijft de maatstaf voor navigatiechips, dus het is geen verrassing dat Intel er eindelijk voor heeft gekozen om te reageren met wat lastige marketing. Hun eigen. In een sjabloon, die blijkbaar het marketingjargon van Apple kopieert, stellen ze dat Intel-laptops “een 100% betere spelervaring bieden dan Apple Mac-laptops.”

Intel lijkt te hebben besloten om alle overgebleven bruggen met Apple af te branden (hoewel sommigen zouden beweren dat het Apple was die de verbranding heeft gestart) en met dezelfde stoutmoedigheid te reageren. Ze introduceerden een aantal benchmarks – de meeste draaiden op Bootcamp, maar zelfs sommige native games en op Intel / Windows gebaseerde systemen presteren gemakkelijk beter dan de MacBook. Een deel daarvan heeft te maken met het feit dat Apple alleen AMD-gebaseerde GPU’s gebruikt en dat hun beste MacBook momenteel beperkt is tot de RX 5600M – wat een uitweg is voor de RTX 3060 die je kunt vinden in laptops gebaseerd op Intel (of zelfs AMD ).

READ  De vermeende prijs van de LG Wing 5G is een aangename verrassing

Deze chip roept ook de vraag op of Intel aan de binnenkant werkt, zoals Apple de MacBook Pro niet zal omzetten in Intel’s 11e generatie processors (of misschien besluiten ze voorlopig voor AMD te gaan). Apple heeft al aangegeven dat het van plan is om binnen een paar jaar over te stappen op een volledig Apple-silicium, maar voor zover we weten, zijn ze van plan om de x86-optie voor bepaalde productlijnen een paar jaar te introduceren. Gezien hoe moeilijk het was voor Intel om te reageren, twijfel ik echter aan die veronderstelling.

Vervolgens hebben we meer chipsets met Intel die laten zien dat een zeer groot percentage van de makers ook gamers zijn (dat kan ik beamen) en aangezien Intel-laptops een 100% betere game-ervaring bieden dan Macs, zou de overgrote meerderheid van de makers ook Intel moeten kopen laptops (of AMD-laptops, hoewel dit om voor de hand liggende redenen niet in de chip wordt vermeld).

Houd er echter rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat de aannames van Intel zullen veranderen, zelfs niet als Apple volledig overschakelt op Apple-silicium. Dit is het begin van een nieuw tijdperk, en zelfs als Apple zijn droom waarmaakt en uiteindelijk x86 verslaat (die ik nooit persoonlijk verkoop), zal er een grote leercurve zijn voordat de spelprestaties de x86-verbeteringen kunnen inhalen.

We verwachten nog geen reactie van Apple over deze kwestie gezien MO, maar de vermelding aan Intel legaal voor het eindelijk eens zijn met een no-brainer bericht om terug te keren naar Apple. Niet reageren en de dreiging van de Apple M1 negeren, zag er niet goed uit en het laat zien dat Intel eindelijk klaar is om de strijd aan te gaan.

READ  Kijk live: SpaceX voorziet zijn ruimteschip van brandstof voor een vlucht op grote hoogte [Updated]

Written By
More from Lesley Curry

Het Beste Mechanical Keyboard Recensie 2021

Zit je aan het typen op je computer en vraag je je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *