Far Cry 6 bevestigt het goede nieuws voor degenen die spelen op PS4 en Xbox One

Ubisoft onthulde deze week zijn eerste blik op zijn gameplay Far Cry 6 De releasedatum voor PS4, PS5, pc, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en Google Stadia werd gegeven. Het goede nieuws stopte daar echter niet. De aankondiging van de game bevestigde ook dat de game geldig is Far Cry 5’s De meest verdeelde functie is echter dat het draait op 60 fps / 4K op PS5 en Xbox Series X. Bovendien heeft Ubisoft ook bevestigd dat iedereen die de game op PS4 en Xbox One koopt, kan upgraden naar PS5 en Xbox Series X versies. / S gratis, wat een functie is die veel ontwikkelaars in gewone games aanbieden, maar een die velen ook niet bieden.

Op het moment van publicatie weten we niet echt hoe verschillend de game is op de PS4 en Xbox One in vergelijking met de PS5 en Xbox Series X / S. We weten dat de laatste apparaten een resolutie van 4K zullen bieden met 60 per seconde, maar dat is het enige verschil dat we tot nu toe kennen.

Er lijkt niets onder de motorkap te zitten Far Cry 6 Dit geeft aan dat de PS4 en Xbox One het moeilijk zullen hebben tijdens het spelen van de game, maar het is de meest in het oog springende inzending tot nu toe in de serie en het zou kunnen leiden tot systeembelasting, met name releases van hardware. Hoe dan ook, het is een aardig gebaar van Ubisoft.

Far Cry 6 Het wordt op 7 oktober wereldwijd uitgebracht voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en Google Stadia.

READ  Apex Legends-update vandaag: PS4- en Xbox One-patch notities nieuws voor Halloween 2020 | Gamen | Vermaak

“Bij Far Cry 6, Spelers dompelen zich onder in de adrenaline en chaotische wereld van de moderne guerrilla-revolutie, “zoals het officiĆ«le stadion van de game luidt.” Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat bevroren is in de tijd. Als dictator van Yara is Anton Castillo van plan om zijn natie op alle mogelijke manieren in zijn oude glorie terug te brengen, waarbij zijn zoon Diego in zijn bloedige voetsporen treedt. Wees een guerrillastrijder en brand hun systeem op de grond. Als Dani Rojas (je kunt spelen als een vrouwelijk of een mannelijk personage), help je het vuur van de revolutie aan te wakkeren door middel van guerrillaoorlogvoering op het eiland Yarra, van de groene oerwouden tot de stedelijke straten van de hoofdstad Speranza. Je gebruikt een krachtige reeks wapens en voertuigen, en je bouwt een netwerk van bondgenoten op om naast je te vechten, waaronder Fangs for Hire als Chorizo, de gevaarlijk afgeleid hond. Terwijl president Castillo zijn zoon Diego, gespeeld door Anthony Gonzalez (“Coco”), voorbereidt om hem op te volgen, zult u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn plannen geen vruchten afwerpen. “

Written By
More from Vanessa Hale

11-jarige jongen vermoord voor het spelen van games op mobiel | Surat Nieuws

Aman Shivhare Surat: Een 11-jarige jongen heeft dinsdag een hoge prijs betaald...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *