Internet Download Manager (IDM) 6.42 versie 14

Internet Download Manager (IDM) 6.42 versie 14

Internet Download Manager (IDM) is een hulpmiddel om de downloadsnelheid tot vijf keer te verhogen, downloads te hervatten en te plannen. Dankzij het uitgebreide foutherstel en de mogelijkheid om de download te hervatten, kunt u afgebroken of onderbroken downloads opnieuw starten als gevolg van verbroken verbindingen, netwerkproblemen, computeruitschakelingen of onverwachte stroomstoringen.

IDM kan naadloos worden geïntegreerd met Google Chrome, FireFox, Microsoft Edge, Opera, Safari, Internet Explorer, Maxthon en alle andere populaire browsers om uw downloads automatisch af te handelen. U kunt ook bestanden slepen en neerzetten of Internet Download Manager gebruiken vanaf de opdrachtregel. De software ondersteunt proxyservers, ftp- en http-protocollen, firewalls, omleiding, cookies, autorisatie en verwerking van mp3-audio- en video-inhoud.


Wijzigingen in Internet Download Manager (IDM) 6.42 Build 14

  • Het foutprobleem ‘403 Forbidden’ voor sommige gebruikers opgelost. Als dit probleem zich na deze update blijft voordoen, wacht dan op de volgende IDM-update. We werken nog steeds aan het oplossen van dit probleem. U kunt het in een andere browser proberen totdat het probleem is opgelost.

downloaden: Internet Download Manager 6.42 versie 14 | 11,6 MB (shareware)
Links: Internet Download Manager-website | Lettertypethema voor Windows 10 | Windows 11

Ontvang meldingen over al onze software-updates op Twitter op @NewinSoftware

READ  Download het afdrukbare BroadwayWorld Tony Awards-stembiljet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *