Onthulling van de Stad der Wolven voor Evo 2024

Onthulling van de Stad der Wolven voor Evo 2024

Evo 2024 wordt dit jaar iets eerder gehouden dan normaal, dus we hebben nog maar een week voordat het weekend vol vechtgamefestiviteiten begint.

SNK heeft vanavond zojuist aangekondigd dat ze bij Evo een speciaal ontwikkelaarspanel zullen houden waar fans op moeten letten, evenals de eerste publiekelijk speelbare demo van Fatal Fury: City of the Wolves in Noord-Amerika.

De ontwikkelaarssessie van SNK zal plaatsvinden op de eerste dag van Evo op vrijdag 19 juli, hoewel er nog geen specifiek tijdstip is vastgesteld.


Nieuwe details over de terugkeer van Fatal Fury van het team zullen worden besproken, maar ook hier zal SNK blijkbaar bekendmaken wat er gebeurt met de ontwikkeling van een eigen karakter-DLC voor The King of Fighters 15.


Nu Terry Bogarde en Mai Shiranui zich bij Street Fighter 6 Seizoen 2 voegen, wordt er veel gesproken over Capcom-personages die naar KOF of Fatal Fury komen, dus we zullen zien of dit de grote onthulling is of dat SNK nog iets anders heeft om te helpen. vechtspel met de nieuwste ondersteuning.
READ  Battlefield 2042 heeft eindelijk een verbeterd scorebord

Bovenaan het bord zal de officiële stand van SNK op Evo het publiek een glimp geven van City of Wolves met speelbare demostations die het hele weekend beschikbaar zijn.


Rock Howard, Terry Bogard, Preecha, Marco Rodrigues en Vox Reaper zullen deze keer de hoofdpersonages zijn (dus we zullen B. Jenet nog niet proberen), aangezien spelers beperkt zijn tot 15 minuten per poging.


SNK heeft het al vrijgegeven Officiële gids voor de nieuwe Fatal Fury-game Om mensen te laten zien hoe ze elk personage moeten spelen en hoe ze het nieuwe REV-systeem moeten gebruiken.


Degenen die de bèta uitproberen en de enquête invullen, ontvangen een exclusieve Fatal Fury-riem bij de stand, terwijl deelnemers die foto's van de shoot bij de stand op X/Twitter plaatsen een Fatal Fury-bier-cheerstick kunnen krijgen, wat best grappig is.


Trofeeënafbeelding van de Fatal Fury #1-demo

Trofeeënafbeelding van de Fatal Fury #2-demo

Trofeeënafbeelding van de Fatal Fury #3-demo

Klik op afbeeldingen voor grotere versies


Wie op zoek is naar een extra uitdaging kan proberen de speciale fight stick-knoppen te winnen die ook Fatal Fury bevatten door twee uitdagers op rij te verslaan zolang de show duurt.


Evo 2024 staat gepland voor 19-21 juli in Las Vegas, Nevada, waar we veel geweldige vechtgames zullen zien, evenals nog veel meer game-onthullingen, waaronder meer Fatal Fury-jagers.
READ  Rajasthan Assembly-sessie waarschijnlijk volgende week: bronnenEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *