iOS 14.7 en iPadOS 14.7 Beta 5 uitgebracht en het aantal groeit

Apple heeft iOS 14.7 en iPadOS 14.7 beta 5 vrijgegeven voor zowel ontwikkelaars als openbare bètatesters. De vijfde bètaversie van macOS 11.5, watchOS 7.6 en tvOS 14.7 is ook beschikbaar.

iOS 14.7, iPadOS 14.7, macOS 11.5, watchOS 7.6 en tvOS 14.7 nu beschikbaar om te downloaden

We hoopten dat Apple vandaag de nieuwste versie van de bovengenoemde software of de derde bètaversie van iOS 15 zou uitbrengen. Niets van dat alles gebeurde. Maar we hebben een heleboel nieuwe bèta’s die ontwikkelaars en openbare bètatesters kunnen downloaden.

Apple M2, opvolger van de M1, is uitgesteld; Nieuw rapport beweert dat aangepast silicium pas in H2, 2022 kan aankomen

Als je de bètaversie van iOS 14.7 en iPadOS 14.7 of de openbare bèta al hebt geïnstalleerd, is de nieuwste bèta draadloos voor je beschikbaar. Maak eenvoudig verbinding met een Wi-Fi-netwerk en ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update om het te krijgen. Onthoud dat dit een bugfix en prestatieversie is. Verwacht in deze veel insecten te verpletteren.

Afgezien van iOS 14.7 en iPadOS 14.7, is de vijfde bètaversie van macOS 11.65, watchOS 7.6 en tvOS 14.7 ook beschikbaar om te downloaden. Als we zoveel geluk hebben, zouden we over een paar weken de definitieve ontwerpen voor het programma voor iedereen beschikbaar moeten zien.

Zoals de zaken er nu voorstaan, zou het niet verwonderlijk zijn dat Apple de zesde bètaversie van zijn openbaar beschikbare softwarepakket uitbrengt.

Als je hier toch bent, bekijk dan het volgende:

Written By
More from Eda Greene
Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app
HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *