De eerste softbalwedstrijd wordt gehouden in Abbey en Liberty Memorial Park

DELFI, India (WLFI) – Abbey and Liberty Memorial Park organiseert zijn eerste softbalwedstrijden op zaterdag 10 juli om 08.00 uur. Hoewel het park niet volledig zal worden voltooid, zal er voldoende infrastructuur zijn om de wedstrijden te laten plaatsvinden.

De spellen maken deel uit van het Abby en Liberty Memorial Tournament. Ongeveer 50 teams zullen dit jaar deelnemen aan de wedstrijden. Het doel is dat elk team minimaal één wedstrijd in het nieuwe park speelt.

Mike Batty, de voorzitter en grootvader van Park, Liberty German, zegt dat vrijwilligers onvermoeibaar werken om dit mogelijk te maken.

“Er zijn stressvolle dagen, maar je denkt na over waarom we het doen,” zei Patti. “Het gaat niet om mij, het gaat niet om ons, het gaat om de meisjes die je kent, het creëren van een erfenis voor hen en een herdenkingstuin en iets voor alle andere kinderen en gezinnen om van te genieten.”

Eric Erskine, de grootvader van Abigail Williams, is een van degenen die zijn tijd aan de tuin besteedt. Hij droomt van de dag dat de eerste worp in het park zal worden gegooid.

“Je weet dat ik veel heb nagedacht over hoe het is als dat rijk zegt: speel een balletje… want je weet dat het al meer dan drie jaar geleden is,” zei Erskine.

Erskine verwacht dat zaterdagochtend voor iedereen een onvergetelijke herinnering zal zijn.

“Ja, het zou heel emotioneel zijn,” zei Erskine. “Je weet dat ik me kan voorstellen dat er die ochtend veel tranen zullen zijn voor de families.”

READ  Eenvoudig skaten The Ramp voelt als een leuke theepauze

More from Madison Garrett

Best Buy lanceert een enorme vierdaagse verkoop van videogames

Videogames kunnen prijzig worden, maar Best Buy maakt het voor gamers een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *