iOS 15.6.1 is uit: waarom zou je het downloaden

iOS 15.6.1 is uit: waarom zou je het downloaden

Apple heeft zojuist iOS 15.6.1 voor de iPhone uitgebracht. iPadOS 15.6.1 werd gelijktijdig uitgebracht voor de iPad. Het lijkt een kleine update, maar het is belangrijk om deze te installeren.

iOS 15.6.1: Wat is er nieuw?

Al deze cijfers in de releasenaam maken duidelijk dat het geen grote nieuwe update is die barst van de nieuwe functionaliteit. Deze update bevat bugfixes, verbeteringen en beveiligingsupdates. Vooral dat laatste is iets om rekening mee te houden.

iPhone 14 Pro nu tot €10 per maand korting!

We verwachten volgende maand iOS 16De grote iPhone-update van het jaar. Het feit dat Apple nog steeds problemen oplost met een kleine update en ze niet overzet naar deze versie, illustreert de urgentie. Dat hadden we verwacht iOS 15.6 Laatste versie van iOS 15 Zal zijn. Kortom: downloaden hoewel geen nieuwe functionaliteit.

iOS 15.6.1 downloaden

Download en installeer iOS 15.6.1 gratis. Hoe het werkt? Binnenkort verschijnt automatisch het rode updatebolletje in de Instellingen-app. Het gaat dus om het volgen van de stappen. Maar daar hoef je niet op te wachten! Als je wilt kun je dit doen iOS-update Nu ook downloaden.

Je kunt iOS en iPadOS 15.6 downloaden en installeren via “Instellingen > Algemeen > Software-update”. Zorg ervoor dat je bent verbonden met een wifi-netwerk en dat je batterij voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad is aangesloten op een stopcontact.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *