Riven, het vervolg op het puzzelspel Myst, krijgt een ‘moderne’ 3D-remake

Ontwikkelaar Cyan Worlds heeft maandag aangekondigd dat het in productie is voor een complete remake van mysterie-vervolg gescheurdHet populaire avontuur- en puzzelspel van 1997 naar een plek brengen als nooit tevoren: 3D.

Een van de meest innovatieve puzzels op het gebied van milieuverhalen in videogames, gescheurd Het verwende miljoenen spelers die zich een weg door zijn weelderige 2D-wereld waagden. En om het 25-jarig jubileum van de game te vieren, zal Cyan, de soms weifelende onafhankelijke studio die de game heeft gemaakt, de game terugbrengen als een “volledig doorkruisbare” ruimte.

Het bedrijf ging in op waarom het zo lang duurde gescheurd in drie dimensies in veelgestelde vragen: “gescheurd Het is een van de meest gewaardeerde games in de geschiedenis van Cyan. We wilden het niet lichtvaardig of lichtzinnig opvatten. Cyan is een kleine zelfstandige studio. We wilden ervoor zorgen dat we zo’n moeilijke, dure en complexe onderneming aankonden – en het goed zouden doen.”

De aankondiging komt voor de meeste mensen misschien als een verrassing, maar het is absoluut gescheurd Nerds – *kijkt zenuwachtig * *hoest* – kregen een jaar geleden nogal wat aandacht, toen Cyan kondigt overeenkomst aan met The Starry Expanse Project, en zei dat ze contact had gehad met het Starry Expanse-team en zelfs van zijn leden had gehuurd. Starry Expanse was een door fans ontwikkelde poging om de 2D-beeldreeks waaruit het bestaat opnieuw te creëren gescheurdLocaties, scènes en puzzels als 3D-omgevingen zijn even indrukwekkend.

“Twee jaar geleden hebben we vertrouwelijk met het Starry Expanse-team gesproken”, zei Cyan vorig jaar in een blog over het opwindende nieuws dat Cyan Tenslotte Het heeft de middelen om de parafrasering aan te pakken gescheurd. Samen kwamen we tot een overeenkomst waardoor we konden wijzen op de essentiële onderdelen van hun inspanningen om onze ontwikkeling te bevorderen. Vervolgens hebben ze de ontwikkeling van het Starry Expanse-project stopgezet, als onze officiële poging om het opnieuw te maken gescheurd lijken. ”

READ  Sega plaatst een advertentie voor Judgement, en het is het geweldige onafhankelijke Yakuza-bedrijf

Cyan gaf geen informatie over een releasedatum of een venster voor heruitgave, maar hij wees er wel op dat de beste manier om op de hoogte te blijven gescheurd zal nieuws zijn voor Abonneer u op de nieuwsbrief van het bedrijf.

Written By
More from Aubrey Mason
Maak je geen zorgen, de Klonoa-groep krijgt een fysieke versie als je overstapt
deelname aan Nintendo Live werkgelegenheid Youtube Een van de vele verrassingen in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *