iOS 15.6 en iPadOS 15.6 RC uitgebracht voor iPhone en iPad

Apple heeft een RC-versie van iOS 15.6 en iPadOS 15.6 uitgebracht voor iPhone- en iPad-gebruikers. Hier is alles wat nieuw is in deze update.

Apple heeft RC-versies van iOS 15.6 en iPadOS 15.6 vrijgegeven aan ontwikkelaars en openbare bètatesters

Als u een geregistreerde Apple-ontwikkelaar bent of zelfs een openbare bètatester, kunt u iOS 15.6 en iPadOS 15.6 RC (Release Candidate) downloaden en installeren op uw iPhone en iPad.

Om de update onmiddellijk te downloaden, moet u de vorige bètaversie hebben geïnstalleerd, volg de onderstaande stappen:

Opmerking: zorg ervoor dat u bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk en dat u 50% of meer batterij over heeft op uw iPhone en iPad voordat u doorgaat.

  • laat los Instellingen Sollicitatie.
  • ga naar de Algemeen > Software-update.
  • tik op Download en installeer.

Het downloaden en installeren van de update kan enige tijd duren, wat volkomen normaal is. Maar eenmaal geïnstalleerd, gebruik je de meest stabiele versie van iOS 15.6 en iPadOS 15.6 die Apple tot nu toe heeft uitgebracht.

Hoe dan ook, je moet je afvragen wat er nieuw is in iOS 15.6 en iPadOS 15.6. We zijn blij dat je het vraagt, want hier is de volledige lijst met wijzigingen in deze update voor iPhone- en iPad-gebruikers:

– De tv-app voegt de optie toe om een ​​live sportgame die aan de gang is opnieuw te starten en te pauzeren, terug te spoelen of vooruit te spoelen
– Lost een probleem op waarbij Instellingen nog steeds kunnen laten zien dat de apparaatopslag vol is, zelfs als deze beschikbaar was
– Lost een probleem op dat ervoor kon zorgen dat braille-apparaten langzamer gingen of niet meer reageerden bij het navigeren door tekst in Mail
– Lost een probleem op in Safari waarbij een tabblad mogelijk teruggaat naar de vorige pagina

Zoals je kunt zien, is er hier niets spannends. Maar er zullen natuurlijk bugfixes en verbeteringen onder de motorkap zijn met deze update, iets waar je naar uit moet kijken.

READ  CU 2021, FSBA Instructions Download Guide

Als we moeten raden, zal de volledige en definitieve versie, deze versie van de update die is vrijgegeven voor ontwikkelaars, over een week beschikbaar zijn voor iedereen over de hele wereld.

Written By
More from Eda Greene
Waarom geeft de overheid PUBG Mobile India geen toestemming om de game te lanceren?
PUBG Mobile India had hun herlancering van de game in november in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *