‘Het was verschrikkelijk’: video’s tonen mini-league-spelers en families die zich verstoppen nadat geweerschoten klonken

Wilson, Noord-Carolina (WNCNOp schokkende beelden van een honkbalwedstrijd in de minor league in North Carolina is te zien hoe 7- en 8-jarige spelers de grond raken nadat ze in de buurt hebben geschoten.

De enge situatie werd zondagochtend onthuld tijdens een minor league All-Star-toernooi in Wilson, volgens een persbericht van de politie van Wilson.

Het ongeval werd aanvankelijk gemeld als: status “actieve schutter”, Maar de politie vertelde de WNCN van Nexstar dat dat niet het geval was. De politie voegde eraan toe dat niemand opzettelijk het doelwit was van de wedstrijd.

Op beelden van de wedstrijd is te zien hoe spelers en coaches de grond raken. Een andere video die met WNCN werd gedeeld, toonde chaos op de tribunes terwijl kinderen en hun families dekking probeerden te zoeken.

“Ouders konden hun kinderen niet vinden, kinderen konden hun ouders niet vinden”, herinnert Lindsey Stephenson zich, wiens zoon in een van de bands speelt.

De assistent-coach van Bull City Little League, Chris Breslin, hoorde de schoten niet, maar hij dacht dat het de kogels waren die in de lucht vlogen.

“Ik hoorde geen knal, ik hoorde als een sisser,” legde Breslin uit. “Het zag eruit alsof het dicht bij mijn hoofd was. Drie snel achter elkaar.”

(Hailey Wechsler/WNCN)

In een andere video die naar WNCN is gestuurd, wordt Breslin naast een speler gezien en seconden later valt hij op de grond.

READ  Arizona State en UCLA herenbasketbal, eerder uitgesteld tot 25 januari, is verplaatst naar een andere datum

Het leger kroop om de speler te overweldigen en hem te beschermen tegen elk ander vuur.

“Het was verschrikkelijk. Toen ik op de grond viel, herinner ik me dat ik dacht: ‘Dit is het ergste dat mogelijk is’, zei hij. “[The player] Hij was erg bang. Hij bleef maar zeggen: ik wil geen honkbal spelen. Komt de slechterik? Ik ben bang “… het was verschrikkelijk.”

Niemand raakte gewond, maar de ouders waren bang.

De politie vond later drie kogels in het gebied, waaronder één op het slagveld en één die een auto raakte op de parkeerplaats.

Ondertussen zijn ambtenaren nog steeds op zoek naar de verantwoordelijke persoon of personen.

“Tijdens het eerste onderzoek werden twee voertuigen geïdentificeerd die mogelijk betrokken waren bij het ongeval. De politie van Wilson zei in een verklaring dat de politie van Wilson die voertuigen gisteren heeft gevonden en met passagiers heeft gesproken die bij de wedstrijd aanwezig waren.

(Hailey Wechsler/WNCN)

De Wilson Police Department moedigt iedereen met informatie aan om de afdeling te bellen op 252-399-2323, of Crime Stoppers op 252-243-2255 te bellen.

De aanwezigen bij de wedstrijd vertelden WNCN dat ze doodsbang waren om te weten hoe kwetsbaar ze waren.

“Hier ben je, met al die kinderen daarbuiten. … Je weet niet waar je heen moet. Je weet niet waar je heen moet. Je weet niet wat je moet doen,” zei Missy Rhodes, die steunde Rutherfords team. Open en je bent gewoon een eend.’

READ  Battlefield 6 onthult dat de timing van het evenement eindelijk is versmald via het Twitter-rijm

“Ik had nooit gedacht dat honkbal voor een 8-jarige de plek was waar ik dacht dat ik het leven van mijn man en zoon zou riskeren”, voegde Stevenson eraan toe. “Deze gedachte was nog nooit bij me opgekomen. [Sunday]. “

Sommige ouders maken zich nu zorgen of de lokale politie in de toekomst voorbereid zal zijn op een soortgelijk incident.

‘Ik verwacht massa’s officieren, hulpsheriffs en elke man die het plein opkwam. Ik heb hier een auto en daar een auto gezien,’ zei Stephenson.

Sommige teams, waaronder een die zondagochtend speelt, trokken zich terug uit het restant van het toernooi.

More from Madison Garrett
Dit moet je echt hebben
Er zijn veel apps voor de Apple Watch. Maar welke heb je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *