iOS 17.1 bèta 2 voegt nieuwe stand-byweergave-instellingen toe, en meer

iOS 17.1 bèta 2 voegt nieuwe stand-byweergave-instellingen toe, en meer

De tweede bèta van iOS 17.1 is gearriveerd en komt slechts een week nadat de eerste bèta werd uitgebracht. De update van vandaag bevat enkele nieuwe wijzigingen in StandBy, en ook de terugkeer van de beltonen die wel aanwezig waren in iOS 17, maar niet in de eerste bèta van iOS 17.1.

Ga hieronder naar een samenvatting van alles wat nieuw is in iOS 17.1 bèta 2…

iOS 17.1 bèta 2 heeft buildnummer 21B5056e. Het is nu beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars, die kunnen updaten via de app Instellingen door naar Algemeen te gaan en vervolgens Software-update te selecteren. We verwachten dat iOS 17.1 bèta 2 later deze week wordt vrijgegeven voor publieke bètatesters.

Naast de tweede bèta van iOS 17.1 heeft Apple ook de tweede ontwikkelaarsbèta uitgebracht van watchOS 10.1, macOS Sonoma 14.1, tvOS 17.1 en iPadOS 17.1.

Wat is er nieuw in de tweede bèta van iOS 17.1?

Zoals ik in het begin al zei, bevat iOS 17.1 bèta 2 alle nieuwe beltonen die in iOS 17 waren opgenomen. Deze beltonen waren niet beschikbaar in iOS 17.1 bèta 1 omdat de build was samengesteld voordat iOS 17 naar het publiek werd verzonden, maar iOS 17.1 Beta 2 brengt alles weer op de rails.

Beltonen zijn echter nog steeds stil, net als in iOS 17.0. De update biedt echter de mogelijkheid om aangepaste beltonen in te stellen, in tegenstelling tot iOS 17.

Apple heeft verschillende nieuwe opties toegevoegd in de Instellingen-app voor StandBy. Onder de nieuwe optie ‘Weergave’ in het stand-bymenu zijn er nieuwe instellingen om het scherm automatisch uit te schakelen, na 20 seconden of nooit.

READ  Extra kwaadaardige eindes gepland voor Baldur's Gate 3

Voorheen bood Apple deze laag van gedetailleerde controle niet voor StandBy. Dankzij de nieuwe optie ‘Nooit’ kunt u er nu voor zorgen dat uw StandBy-tools altijd zichtbaar zijn. Deze nieuwe opties zijn echter alleen beschikbaar op de iPhone 14 Pro en iPhone 15 Pro, die voorzien zijn van displays die altijd aan staan.

Apple zegt ook dat iOS 17.1 en macOS 14.1 bèta 2 een probleem oplossen waarbij Remote Widgets leeg kunnen verschijnen op niet-overeenkomende iOS- en macOS-versies.

Ten slotte bevat de tweede bèta van iOS 17.1 en watchOS 10.1 de nieuwe Double Tap-functie voor Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2. Lees meer in onze speciale hands-on met de nieuwe functie.

Heb je nog andere wijzigingen opgemerkt in iOS 17.1 bèta 2? Laat het ons weten in de reacties! De rest van de week zullen we meer aandacht besteden aan wat er nieuw is in de updates van vandaag.

Volg de kans: Draden, Twitteren, InstagramEn Mastodont.

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *