Hack brengt Nvidia Ray Reconstruction in Cyberpunk 2077 naar de massa

Hack brengt Nvidia Ray Reconstruction in Cyberpunk 2077 naar de massa

Nvidia DLSS 3.5, de nieuwste toevoeging aan de upgradesuite van Team Green, heeft ons een opwindende nieuwe functie gebracht genaamd Ray Reconstruction. Tot op heden is Ray Reconstruction geïmplementeerd in Cyberpunk 2077 Versie 2.0 was beperkt tot de omslachtige RT Overdrive-modus, iets wat de meeste GPU’s niet aankunnen. Maar een nieuwe hack belooft Ray Reconstruction naar de massa te brengen.

Nvidia DLSS 3.5 lijkt op de toekomst van ray tracing, vooral als het gaat om de implementatie ervan in Cyberpunk 2077. Het is dus jammer dat veel mensen het niet hebben kunnen ervaren, tenzij ze de allerbeste software gebruiken. -lijn grafische kaarten. Tot nu toe tenminste.

Nvidia’s beslissing om de kaarten uit de DLSS 3 te beperken tot de kaarten uit de RTX 4000-serie heeft alleen maar kritiek gekregen van delen van de hardwaregemeenschap. Hoewel Nvidia beweert dat het opschalingstechnologie moest gebruiken waarvoor silicium van de huidige generatie nodig was om te kunnen functioneren, hebben velen gespeculeerd dat dit beschikbaar had kunnen worden gemaakt voor een breder scala aan grafische kaarten, en dat het eerder een financiële beslissing dan een technische beslissing was.

De komst van AMD FSR 3, die op dezelfde manier werkt als DLSS 3 en op de meeste grafische kaarten draait, heeft weinig gedaan om deze zorgen weg te nemen.

Wellicht rekening houdend met deze tegenstand heeft Nvidia ons verzekerd dat de Ray Reconstruction-technologie van DLSS 3.5 niet beperkt zal blijven tot de groene kaarten van het huidige team. Alleen degenen die Cyberpunk 2077 in de RT Overdrive-modus kunnen spelen, en waarschijnlijk degenen die hardware van de huidige generatie of bijzonder krachtige kaarten uit de RTX 3000-serie gebruiken, zullen er echter toegang toe hebben.

READ  LEGO 2K Drive pc-systeemvereisten onthuld

Ben je het beu om te wachten op de Ray Reconstruction die wordt beloofd in andere ray tracing-modi? PCGamer Er wordt beweerd dat je het kunt inschakelen door de configuratiebestanden van het spel te wijzigen. Hier zijn de instructies om het zelf te doen:

  • Ga naar uw Cyberpunk 2077-gebruikersmap in Windows (te vinden op [Your hard drive name]:\Gebruikers\[Your Username]\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\)
  • Open het Cyberpunk 2077-gebruikersinstellingenbestand
  • Wijzig de DLSS_D-instelling in “True” en stel het bestand in op “Read Only” om te voorkomen dat het door de game wordt overschreven

Wij hebben dit zelf niet kunnen testen, dus gebruik deze ‘hack’ naar eigen inzicht. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit je spel permanent zal verpesten, raden we je aan om in de regel voorzichtig te zijn bij het manipuleren van configuratiebestanden.

Als je momenteel in de Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC duikt, of gewoon geniet van de nieuwe verbeteringen van Update 2.0, bekijk dan onze lijst met de beste Cyberpunk 2077 2.0-builds.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *