iPhone 13 Face ID mislukt met CPAP-maskers; ik heb eerder gewerkt

Apple heeft enkele wijzigingen aangebracht in: iPhone 13 Face ID instellen in termen van beide hardware En softwareDit lijkt problemen te veroorzaken voor sommige ernstig zieke en gehandicapte gebruikers.

vooral, Gezichts-ID Registratie mislukt wanneer sommige eigenaren CPAP (CPAPMasker – gebruikt door mensen met ademhalingsproblemen. Dit ondanks het feit dat Face ID redelijk goed omging met dezelfde maskers op oudere iPhones, tot aan iPhone X

Apple is trots op Toegankelijkheid Functies, maar een Britse man die een CPAP-masker draagt ​​vanwege ademhalingsfalen, zegt dat het lijkt alsof er bij beide bedrijven iets mis is gegaan. TrueDepth-camerasysteem is compacterof iOS-wijzigingen Ontworpen om te beschermen tegen plagiaat.

Colin Hughes, een Apple-gebruiker die lijdt aan ernstige spierdystrofie, moet de hele dag een masker dragen. Hij zei dat Face ID betrouwbaar werkte met of zonder het masker, maar dat is niet het geval met de iPhone 13 Pro.

Ik draag een CPAP-ademhalingsmasker met neuskussen en vanaf de eerste dag met de iPhone X heeft Face ID nooit problemen gehad met het opzetten en herkennen van mij met het masker. Werkte altijd perfect. Het lawaai rond de Covid-maskers stoorde me omdat ik gewoon geen probleem had met mijn masker en veel iPhones van 2017 tot heden.

Nu merk ik dat ik een 4 jaar oude iPhone X heb die mijn iPhone zonder problemen ontgrendelt met mijn CPAP-ademhalingsmasker, en een nieuwere en grotere iPhone 13 Pro die weigert om Face ID met mijn masker in te stellen.

Blijkbaar heeft Apple met Face ID gespeeld in het licht van Covid-maskers, maar het brengt enorme kosten met zich mee voor de toegankelijkheid voor mensen zoals ik.

In een poging om een ​​nieuw gezicht op de iPhone 13 Pro in te stellen, staat er “Gezicht is geblokkeerd Probeer alles te verwijderen dat je gezicht kan bedekken”. Als ik dat deed, zou ik stikken! Ik heb geen plan B.

Sommigen, zoals mensen met obstructieve slaapapneu, hoeven alleen de hele nacht een CPAP-masker te dragen, maar anderen moeten een masker fulltime of een groot deel van de dag dragen. Hughes zegt dat hij zich niet helemaal op zijn gemak voelde om een ​​foto te delen van hem met het masker in bed, maar hij koos ervoor om dit te doen omdat hij zich zo slecht voelt over het probleem en hij hoopt dat Apple zal aandringen om het probleem aan te pakken.

Het probleem treft niet alle gebruikers van CPAP-maskers, hoewel anderen opmerken dat training tijd kost.

Hughes eerder beschreven Hoe Apple-technologie mensen met een ernstige handicap helpt, en hoe niet. Een appel Ik heb met hem aan een aantal problemen gewerkt, dus hopelijk is er een mod die de functionaliteit hier kan herstellen. We hebben contact opgenomen met het bedrijf voor commentaar.

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  De beste Cyber ​​Monday Chromebook-deals van 2020
Written By
More from Lesley Curry
PS2 Portable ziet er geweldig uit, speel Grand Theft Auto 3
De PlayStation 2 is een geweldige console, maar het heeft één vervelende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *