Spelen in de categorie Dansers van FFXIV met de bewegingsbesturing ziet er uitdagend uit

GIF: Super Louis 64 / Kotaku

Final Fantasy XIV, zoals de meeste videogames, is verre van fysiek belastend, ondanks de vaak ongelooflijke prestaties die je personage op het scherm levert. Maar wat als je bijvoorbeeld moest dansen om de baan van een danser te verplaatsen? De absolute gek Super Lewis 64 beantwoordde die vraag eerder vandaag, en de resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend.

Een oude Microsoft Kinect-camera gebruiken voor Xbox 360 en Makelaar bekend als FAASTLewis heeft dit kunnen doen zodat bepaalde bewegingen van het lichaam worden vertaald in toetsenbordinvoer. Dit gaf hem in wezen de mogelijkheid om de capaciteiten van het werk van een danser uit te voeren met enkele eenvoudige, realistische dansbewegingen. Hij kwam echter al snel in de problemen toen hij zich realiseerde dat hij de bewegingen in het spel misschien niet precies zo kon uitvoeren als hij wilde.

“Mijn eerste doel met de pose was om de motion controls zo dicht mogelijk bij de bewegingen van de danspassen in de game te zetten”, legt Lewis uit in de video. “Maar nadat ik elke dansbeweging had gezien en me realiseerde dat mijn rug er niet meer jonger uitzag, moest ik wat creatieve vrijheden nemen en ervoor zorgen dat ik niet hoog in het midden van de dans hoefde te zijn.”

Met de ingewikkelde dansen buiten het raam, gebruikte Lewis in plaats daarvan meer eenvoudige bewegingen zoals: strelen-die elke dansreeks begint en eindigt—Carlton-dans van De nieuwe prins van Bel Air, En aap, een klassieke set uit de jaren 60 heruitgegeven door stripfiguur Johnny Bravo. Dit alles gecombineerd om een ​​zeer aantrekkelijk besturingssysteem te creëren dat veel vervelender is dan het indrukken van een paar knoppen, aangezien hij naar het toetsenbord moest rennen elke keer dat hij vijandelijke aanvallen moest ontwijken en vervolgens de bewegingsbesturing moest resetten met Bose T.

“Na het spelen van Dancer met de bewegingsbesturing, denk ik niet dat ik terug kan naar alleen het toetsenbord en de muis”, voegt Lewis toe. “Schiet op, misschien doe ik dit tot de danser level 80 bereikt. Dit was een erg leuke oefening en mijn gezicht doet nog steeds pijn van het lachen.”

De knop van Louis luidt mogelijk vaak Kotaku lezers. We hebben zijn pogingen al behandeld Controle Final Fantasy XIV de mijne met een Yu-Gi-Oh! disc duel evenals tijd doorspelen donkere zielen 3 gebruik maken van een Een ring geschikt voor avontuur Voorman. Het lijkt erop dat Lewis er niets aan kan doen om van elke speelsessie een test van fysieke stabiliteit te maken, maar in godsnaam, houden we daarom van hem.

While Microsoft’s much-maligned motion-capture peripheral may not have taken off with the Xbox 360 and Xbox One, now we know it’s good for at least one thing.

If you want more of these unique Dancer controls, Louis recently conducted drie uur durende livestream op Twitch. Spring op hem en geef hem wat liefde.

READ  Volgens een lek zal Xbox op de E3 2021 vijf nieuwe games onthullen
Written By
More from Aubrey Mason
Barendrechts Dagblad | De jeugd van Smitshoek vermaakt zich met Sinterklaas Skill Games
De voetbalclub Smitshoek had zaterdag de tijd om de Sinterklaas Skill Games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *