iPhone 14 komt in vier modellen zonder de ‘mini’-versie en meer

Apple heeft zojuist nieuwe modellen van iPhone 13 uitgebracht, maar het bedrijf werkt al aan iPhone 14. Terwijl 9to5Mac Bronnen bevestigden een rapport van de nieuwe modellen met verschillende chipsets, en we kwamen er ook achter dat de iPhone 14 Pro-modellen mogelijk een langer scherm hebben door het nieuwe design en dat Apple nog steeds werkt aan satellietfuncties.

iPhone 14-details

Vroege geruchten over de iPhone 14 gaven aan dat Apple’s smartphone-line-up in 2022 vier nieuwe modellen zal hebben, maar deze keer Zonder een “mini” versie. Volgens onze bronnen zal de nieuwe iPhone 14 (codenaam D27 en D28) beschikbaar zijn in 6,1-inch en 6,7-inch versies, en zal de huidige miniatuurvormfactor van de 5,4-inch iPhone worden stopgezet.

Deze middenklasse telefoons zullen dezelfde schermresolutie hebben als de huidige iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De weergave op het vlaggenschip iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max (codenaam D73 en D74) kan echter iets langer duren. Nieuw “notch + pill” ontwerp Dat zal de inkeping vervangen.

Wat betreft de positie van de chip, 9to5Mac’s Bronnen bevestigen dat er Twee nieuwe iPhone 14-modellen op basis van de A15-chip, terwijl de andere twee een geheel nieuwe chip krijgen. Het is vermeldenswaard dat Apple al twee verschillende versies van de A15-chip heeft, waarvan er één een extra GPU-kern en 6 GB RAM heeft (gebruikt op de 13 Pro-modellen).

Apple zou de high-end versie van zijn A15 Bionic-chip kunnen gebruiken in iPhone 14-modellen op instapniveau, zoals 9to5Mac We hebben ook uit onze eigen bronnen vernomen dat alle iPhones van dit jaar 6 GB RAM zullen hebben. Het bedrijf kan de chip ook hernoemen naar ‘A15X’, zoals het in het verleden heeft gedaan met de A12Z-chip van iPad Pro uit 2020, wat in wezen een A12X-chip is met een extra GPU-kern.

READ  Praktisch met nieuw herontwerp van de Google Smart Display UI [Video]

Als een ander voorbeeld, bestand Apple Watch Series 7 heeft dezelfde CPU als Apple Watch Series 6maar de chips werden “Apple S6” en “Apple S7” genoemd vanwege kleine interne wijzigingen in de SoC.

Satellietfuncties

Een paar weken voor de aankondiging van de iPhone 13, Sommige rapporten worden voorgesteld Dat Apple heeft gewerkt aan functies voor satellietoproepen voor aankomende iPhone-modellen. Hoewel deze functies niet zijn toegevoegd aan de iPhone 13-reeks, 9to5Mac’s Bronnen vertellen ons dat Apple nog werkt aan satellietverbindingen voor iPhones.

Het is onduidelijk of de technologie dit jaar klaar zal zijn voor de iPhone, maar het bedrijf test prototypes die sms-berichten via satelliet kunnen verzenden. Dit systeem is intern bekend onder de codenaam “Stewie”.

De iPhone 14 en 14 Pro worden naar verwachting dit najaar uitgebracht. Zorg ervoor dat u uitcheckt Leid alles wat we tot nu toe weten Over de volgende generatie Apple smartphone.

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Iedereen wil een Wordle zijn
Binnen drie maanden is Wordle veranderd van persoonlijk cadeau naar virale sensatie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *