Iron Maiden werkt samen met Horror-regisseur Corin Hardy aan ‘Legacy Of The Beast’ mobiele gamekarakter

IRON MAIDEN werkt samen met Horror Director CORIN HARDY aan 'Legacy Of The Beast' Mobile Game Character

Veelgeprezen Britse horrorregisseur Corin Hardy sneed een Halloween-pompoen uit die vervolgens in het bekroonde “Iron Maiden: Legacy Of The Beast” mobiel spel.

De “Legacy Of The Beast” team zegt: “Deze Halloween zijn we er trots op een première samen met personages te presenteren Corin Hardy, Regisseur (‘De non’, ‘Gangs Of London’). Bekijk de onderstaande video voor meer informatie. “

De “Legacy Of The Beast” hoofdontwerper creëerde persoonlijk de Horseman’s kit.

Hij zegt: “The Edless Horseman heeft alles te maken met het verdoven van de vijand en ze te straffen door middel van Fear. De naam van de passieve Edless Horseman komt duidelijk van het nummer. ‘Los’er Words’ (Big ‘Orra) en ik was daar een stel aan het jammen tijdens het ontwerpen van zijn aanvallen! “

Daag de Edless Horseman uit: dit gruwelijke spook zit schrijlings op een hels ros en zaait chaos waar hij ook rijdt.

Dracula’s Return Dungeon: verken een nieuwe Halloween-kerker en neem het op tegen angstaanjagende wezens van de nacht! Zet je schrap voor een moordmysterie vol woordspelingen dat zich afspeelt in een omgeving met Sleepy Hollow-thema. Strijd om Halloween Souls die een exclusieve kans geven bij X Factor Eddie en de Edless Horseman, plus een grotere kans op eerdere seizoenspersonages zoals weerwolven, pompoenen, graaf Dracula en meer!

“Iron Maiden: Legacy Of The Beast” is een actievolle, gratis te spelen mobiele game waarin spelers de rol op zich nemen van de iconische mascotte van de band, Eddie. De game speelt zich af in een visueel verbluffend universum, bestaande uit een steeds groter wordende reeks werelden die zijn afgeleid van IJZEREN MAAGD‘s muziek en kunst. Fans van de band en RPG-gamers vechten en strategiseren als Eddie en zijn bondgenoten. Geïnspireerd door thema’s uit de liedjes, en afgezet tegen een krachtig en sfeervol MEISJE soundtrack, reizen spelers op epische missies om de scherven van terug te winnen Eddie‘s verbrijzelde ziel terwijl hij zijn meest uitdagende tegenstanders onder ogen ziet.

READ  Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY

IJZEREN MAAGD manager Rod Smallwood zei: “Met ‘Legacy Of The Beast’, wilden we iets maken dat fans van beiden aansprak MEISJE zowel muziek als gamers – waar ter wereld ze ook zijn. De game is trouw gebleven aan de geschiedenis en ontwikkeling van de band, niet alleen door hun muziek, maar ook met Eddie te.”

Interactieve creatief directeur van Phantom Music Management Llexi Leon toegevoegd: “Of je ziet IJZEREN MAAGD onderweg of spelen ‘Legacy Of The Beast’ op je mobiel hebben we een game-ervaring gecreëerd die de Maya-wereld van ‘The Book Of Souls’ record en markeert de eerste van vele getimede in-game-evenementen die de touractiviteiten van de band zullen verrijken en oude en nieuwe fans over de hele wereld zullen boeien op een manier die nooit eerder mogelijk was. ”

Om commentaar te geven op een
BLABBERMOUTH.NET
verhaal of recensie, moet u zijn aangemeld bij een actief persoonlijk account op Facebook. Nadat u bent ingelogd, kunt u reageren. Gebruikerscommentaar of postings weerspiegelen niet het standpunt van
BLABBERMOUTH.NET
en
BLABBERMOUTH.NET
onderschrijft noch garandeert de juistheid van gebruikerscommentaar. Om spam of enige beledigende, obscene, lasterlijke, racistische, homofobe of bedreigende opmerkingen of iets anders dat in strijd is met toepasselijke wetgeving te melden, gebruikt u de links “Melden aan Facebook” en “Markeren als spam” die naast de opmerkingen zelf verschijnen. Om dit te doen, klikt u op de neerwaartse pijl in de rechterbovenhoek van de Facebook-opmerking (de pijl is onzichtbaar totdat u eroverheen beweegt) en selecteert u de juiste actie. U kunt ook een e-mail sturen naar blabbermouthinbox (@) gmail.com met relevante details.
BLABBERMOUTH.NET
behoudt zich het recht voor om opmerkingen die als beledigend, illegaal of ongepast kunnen worden beschouwd, te “verbergen” en om gebruikers die de Servicevoorwaarden van de site schenden, te “verbannen”. Verborgen opmerkingen worden nog steeds weergegeven voor de gebruiker en voor de Facebook-vrienden van de gebruiker. Als een nieuwe opmerking van een “verbannen” gebruiker wordt gepubliceerd of een woord op de zwarte lijst bevat, zal deze opmerking automatisch beperkt zichtbaar zijn (de opmerkingen van de “verbannen” gebruiker zijn alleen zichtbaar voor de gebruiker en de Facebook-vrienden van de gebruiker).

READ  Saints vs. Lions: speeltijd, tv, radio, online streaming, mobiel en kansen

Written By
More from Eda Greene

De systeemvereisten van Crysis Remastered zullen uw pc niet doen smelten

Crysis Remastered komt uit op 19 september – volgende week – na...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *