Tomb Raider Reloaded Mobile Game Reloaded releasedatum aangekondigd

Square Enix heeft onlangs vrijgegeven dat de volgende game in de Tomb Raider-franchise bekend zal worden als Tomb Raider Reloaded. Ze gingen Twitter delen op hun officiële account met een korte teaser, met het onderschrift “Lara schiet op mobiel in 2021!”

The Tomb Raider Reloaded wordt een gratis te spelen actie-arcade-game gemaakt door Emerald City-games en uitgegeven door de ontwikkelaars Square Enix London Mobile. Het spel wordt beschreven als een actie-arcadespel. Dit betekent dat het niet zal zijn zoals de eindeloze hardloper Lara Croft: Relic Run, een ander spel van de ontwikkelaars, of Lara Craft Go die momenteel beschikbaar is op zowel Android- als iOS-platforms. De trailer toont enkele vijanden waarmee Croft te maken zal krijgen, waaronder gigantische spinnen, een wolf, dinosaurussen en rotsmonsters.

Lara Croft in Tomb Raider Reloaded

De laatste Tomb Raider-game die werd uitgebracht heette Shadow of the Tomb Raider en was een vervolg op de game Rise of the Tomb Raider uit 2015 en Tomb Raider uit 2013. De game volgt natuurlijk de hoofdrolspeler Lara Croft terwijl ze de oude stad Paititi probeert te vinden voordat de wereld wordt vernietigd door een Maya-apocalyps. Croft is een populair personage dat bij iedereen bekend en geliefd is vanwege haar coole bewegingen, gebruik van wapens en atletische vaardigheden om te overleven, naarmate de plot dikker en interessanter wordt.

Inzichten van de nieuwe game

De Lara Croft Tomb Raider herladen, laat haar verschillende soorten vijanden bevechten. Door naar de trailer te kijken, kunnen we zien dat de game 3D-acties heeft en dat de personages ook in 3D zijn! Dat geeft je misschien een nieuwe game-ervaring en een kijkje in de wereld van de Lara Croft-franchise. Mensen zullen een glimp zien van Croft met wapens in de trailer en ziet er cool uit, zoals gewoonlijk met haar tanktop en korte broek. Dit maakt het voor de gebruikers spannender om te anticiperen op wat ze nog meer kunnen vinden met het spel en wat het te bieden heeft voor het publiek en fans van de Lara Croft Franchise.

READ  Super Dragon Ball Heroes World Mission Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

De ontwikkelaars proberen een langetermijneffect op de gebruikers te creëren, wat een voordeel zal zijn aangezien het veel gemakkelijker wordt om nieuwere versies van de game te lanceren en een merkwaarde voor die game te creëren. Lara Croft is sinds de start van het bedrijf het hoofdpersonage van de Tomb Raider-game gebleven Square Enix.

We weten nog niet zeker hoe de game zal worden bestuurd, of waar Lara’s avonturen haar naartoe zullen leiden, maar we weten alleen dat ze klaar is in haar kenmerkende outfit, in de onlangs uitgebrachte gratis te spelen actiespel. Fans kunnen deze luchtige versie van de mobiele game bekijken, na het grimmige gevoel en meer volwassen in de oudere games.

Lara zal echter een grote terugkeer maken naar onze kleinere schermen, waardoor het gemakkelijker wordt om haar te spelen en ook te genieten van de 3D-graphics van het spel. De graphics zijn meer cartoonachtig en kindvriendelijk, maar dit zal Lara niet weerhouden van haar avonturen met de klassieke vallen en uitdagende puzzels om op te lossen en verder te gaan. De trailer laat kort gouden schijven zien die iets kunnen zijn waar Lara naar op zoek is of naar op zoek is in dit spel.

Written By
More from Eda Greene

Dingen die u op 24 april moet weten

Virginia is van plan een aantal wiskundecursussen af ​​te gelasten en de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *