Is Among Us op Xbox One? Komt het aan op de Xbox-gameconsole?

Among Us is een van de meest populaire lokale partygames van de Amerikaanse gamestudio InnerSloth. De online multiplayer-titel kon vorige maand meer dan 400.000 gelijktijdige spelers verzamelen in één week en is een van de bestsellers op de streamingdienst voor games. Het was ook een van de meest bekeken games op Twitch in september.

Wat het interessanter maakt, is het feit dat de videogame in 2018 is uitgebracht, maar pas nu het gamingpubliek begint te boeien. Among Us wordt ook geleverd met eenvoudige gameplay-mechanica, maar het is beperkt tot bepaalde platforms.

Lees ook | Crash Bandicoot 4 Flashback-tapes: hoe krijg je flashback-tapes om geheime niveaus te ontgrendelen?

Is Among Us op Xbox One?

Among Us is niet beschikbaar op Xbox One-gameconsoles. Hoewel dit duidelijk slecht nieuws is voor de Xbox-fans, hebben de ontwikkelaars achter de game uitgelegd dat er bepaalde beperkingen zijn met betrekking tot spraakcommunicatie en andere technische details waardoor ze momenteel geen consolepoort kunnen implementeren. Among Us kan gemakkelijk op smartphones en pc’s worden gespeeld met behulp van toetsenborden en aanraakopdrachten, wat een beetje moeilijk is op Xbox-controllers.

De game is momenteel alleen beschikbaar op mobiele apparaten (Android en iOS) en pc via de Steam Store. Het is ook verkrijgbaar via de Epic Games-winkel.

Lees ook | Beste Star Wars Squadrons-uitrustingen voor X-Wing en TIE Starfighter

Onder ons Xbox-releasedatum

Ontwikkelaars bij Among Us hebben nog geen aankondigingen gedaan over een consolepoort. Opgemerkt moet worden dat een Xbox-release hoogst onwaarschijnlijk lijkt vanwege de verschillende beperkingen. Het ontwikkelingsteam zou echter de vereiste wijzigingen in het aanstaande vervolg van de game kunnen implementeren om het eindelijk ook op consoles toegankelijk te maken. Er wordt gespeculeerd dat het vervolg van de game ergens in 2021 uitkomt.

READ  CDPR stelt dat het zichzelf 'krachtig' zal verdedigen tegen Cyberpunk 2077 class action-rechtszaak

Lees ook | Hoe te downloaden onder ons op pc? Is onder ons vrij om te spelen? Ken details

Is Among Us gratis?

Among Us is gratis beschikbaar op mobiele apparaten. Dus als u een Android- of iOS-smartphone heeft, hoeft u alleen maar naar Google Play of Apple App Store te gaan en de titel gratis te downloaden. Er is echter ook een advertentievrije versie van de videogame die mobiele gamers kunnen kopen.

Lees ook | PUBG Mobile Lite Seizoen 8 Releasedatum: waarom is de update niet beschikbaar in jouw regio?

Afbeeldingscredits: Steam Powered Store

Written By
More from Vanessa Hale
Gerucht: is een Halo x Fortnite Crossover in de maak?
Dat werd gisteren geplaagd De Kratos van God of War komt misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *