Samsung’s Android 11-aangedreven One UI 3.0-update komt in de openbare bèta in de VS.

Samsung’s One UI 3.0-update, die de nieuwe functies van Android 11 bevat naast enkele Samsung-specifieke verbeteringen, is begonnen met de openbare bèta in de VS, SamMobile rapporten. De software is naar verluidt beschikbaar voor de T-Mobile-varianten van Samsung’s Galaxy S20-serie, inclusief de standaard S20, S20 Plus en S20 Ultra, hoewel de uitrol de komende uren en dagen zou moeten uitbreiden. Als je een ondersteund apparaat hebt, kun je je inschrijven voor de bèta via de Samsung Members-app.

Dankzij de eerdere bètaversie van ontwikkelaars hebben we er al een aardig idee van wat u kunt verwachten van One UI 3.0. Er zijn kleine aanpassingen aan de gebruikersinterface, zoals het kunnen aanraken en vasthouden van een app om snel toegang te krijgen tot de widgets, of dubbeltikken op het startscherm om het scherm van de telefoon uit te schakelen. Een volledige lijst van deze Samsung-specifieke verbeteringen, waaronder ook DeX-, stock-app- en Bixby-updates, is te vinden in een volledige changelog geplaatst door Android politie.

Naast de wijzigingen van Samsung, biedt One UI 3.0 ook de nieuwe functies van Android 11, waaronder bijgewerkte mediaspelerbedieningen en aanpassingen aan het meldingspaneel. U kunt er alles over lezen in onze volledige Android 11-recensie. De update bevat ook de nieuwste beveiligingspatch van Android van oktober 2020, SamMobile rapporten.

Samsung’s One UI 3.0 bèta gisteren gelanceerd in Zuid-Korea, en SamMobile meldt dat het naar verwachting binnenkort wordt gelanceerd in China, Duitsland, India, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Written By
More from Lesley Curry

Kickstarter waarschuwingsverhaal ‘Unsung Story’ komt morgen vroeg in Steam terecht

Op de achterkant van Matsuno’s naam, Onbezongen verhaal heeft $ 660.126 opgehaald...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *