Is brute craig verbeterd? Xbox introduceert nieuwe functie met meme

De aura is oneindig Dit is een van de meest verwachte games van de herfst- en winterseizoenen. De sluipschutter van 343 Industries wachtte meer dan een jaar, meer dan aanvankelijk verwacht, maar het wachten werd beloond, vooral grafisch. Pictogram voor technische beperkingen voor oudere versies Brute Craig, een korting die verscheen in de eerste grote show van 2020. Nu wordt Xbox officieel onthuld Een verbeterde versie van het personagedoor Mimi.

officiëel account X-Box Op Twitter, zoals je hieronder kunt zien, geeft hij ons een vergelijking van de beroemde afbeelding van Craig the Brute en een weergave van het veelhoekige model van de vijand van Hollow Infinite. De klassieke meme “hoe dingen begonnen” en “hoe dingen gebeuren” worden gebruikt.

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt Het veelhoekige model van beesten Hollow Infinite, maar in dit geval hebben we het over de officiële “presentatie” van de Xbox zelf. De videogamepagina van Redmond is altijd op het “jonge” communicatiepad geweest, met memes, grappen en grappen – wanneer nodig – alleen wanneer serieus en professioneel nodig.

De creatie en distributie van de Xbox Mini-Fridge is een voorbeeld van dit proces, dat begon als een monument en nu is uitgegroeid tot een van de meest gewilde producten van liefhebbers.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *