New World of Warcraft Mount is de beste en leukste Kitty

Ik zal doodgaan.
GIF: Blizzard / Kotaku

Ik ken jullie niet, jongens. Tussen het proberen bij te blijven met Amazon nieuwe wereld en verder Final Fantasy XIV Endwalker Uitbreiding, daar heb ik geen tijd voor denk ik wereld van blikjes Nog meer. Wacht, mag ik een ritje maken op een gigantische knot-eared kitten die zijn staart achterna zit? Klootzak, ik doe mee.

ik heb gespeeld wereld van blikjes Ik heb al 16 jaar een groot aantal zwangere vrouwen. Ik heb zeldzame panda’s zoals BlizzCon, schattige kleine rattenvliegende kerel, en elke collector’s edition sinds Blizzard begon met het bouwen van collectors editions. Ik heb echter geen enorme kat die kan vliegen, bespringen, strekken en alles kan zijn wat een echte kat zou kunnen zijn, alleen veel groter en zonder alle poep.

Zonverwarmde vachtlijn Het is de nieuwste premiumversie die is toegevoegd aan de online en in-game winkels van Blizzard, dus je hoeft niet te slijpen of kerkers te spelen. De enige run die je hoeft te doen om Mr. De derde Fluffkins hier is om uw creditcard door het $ 25-kassasysteem van Blizzard te laten lopen. Ja, ik weet dat je een echte kat gratis uit het bos achter je plaatselijke supermarkt kunt halen, maar deze hebben vlooien, ziekten en algemeen ongemak en geen van hen heeft een eigen trailer. Als ze dat doen, waarom leven ze dan in de jungle?

Eerlijk gezegd, deze berg is voor sukkels. Het is voor gamers die super enthousiast worden van de attractie, $ 25 uitgeven en een paar uur inloggen om Dr. Ik weet dit omdat dat precies is wat ik zojuist in het vak van vanavond op mijn dagelijkse grafiek heb gezet. Ik ben een schaap. mauw.

READ  China veroorzaakte grote schade aan de VS, de wereld
More from Madison Garrett
CISA waarschuwt voor Emotet: ‘Gevaarlijkste dreiging van dit moment’
‘Emotet is een van de gevaarlijkste bedreigingen waarmee we vandaag worden geconfronteerd’....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *