Is er een releasedatum voor Horizon Forbidden West Xbox Series X | S?

Tijdens Sony’s nieuwste release van Play Status hebben PlayStation-fans er uitgebreid naar gekeken Horizon is west verboden Speel. De nieuwste versie van Guerrilla Games ziet er op zijn zachtst gezegd indrukwekkend uit, waardoor Xbox-gebruikers zich afvroegen of ze het ook konden proberen. Hier is de noodzakelijke informatie over de lancering van Horizon Forbidden West Xbox Series X | S en Xbox One.

Is Horizon Forbidden West komt naar Xbox Series X | S?

Horizon Forbidden West richt zich op de lancering van 2021 op de PS5- en PS4-platforms. Op het moment van schrijven is er geen releasedatum voor Horizon Forbidden West Xbox Series X | S.

PlayStation-fabrikant Sony is eigenaar van Horizon-ontwikkelaar Guerrilla Games, dus het is onwaarschijnlijk dat Forbidden West in de toekomst op Xbox Series X of Series S zal verschijnen. De originele release, Horizon Zero Dawn, vond zijn weg naar de pc lang daarna als exclusief voor PS4. Hoewel het vervolg uiteindelijk zou kunnen volgen, is het onwaarschijnlijk dat Forbidden West op een direct concurrerend consoleplatform terechtkomt.

Komt Horizon Forbidden West naar Xbox One?

Releasedatum Horizon Forbidden West Xbox One

Horizon Forbidden West streeft ernaar om later dit jaar bestaande PlayStation-platforms te bereiken. Het vervolg op Horizon Zero Dawn komt niet naar de Xbox One-familie van Microsoft.

Forbidden West is eigenlijk niet exclusief voor PlayStation 5 – het komt ook naar PS4. Hoewel dit een sterke aanwijzing is dat de ambitieuze game op Xbox One-hardware kan draaien, is dat waarschijnlijk niet het geval. Er is geen officiële releasedatum voor Horizon Forbidden West Xbox One en dat zal waarschijnlijk zo blijven. Sony heeft het IP-adres en zijn ontwikkelaar (Guerrilla Games), en deelt zijn games ook nooit met de eigenaren van de concurrerende platforms.

READ  343 Industries nemen nieuwe talenten aan om Halo . te helpen

Meer weten over de nieuwe Horizon-game? Bekijk elke site in de echte wereld is de basis van het opzetten van HFW. De originele titel verscheen naast Breath of the Wild en het ontwikkelingsteam lijkt er verschillende punten van inspiratie uit te halen.

Written By
More from Vanessa Hale

Is Among Us op Xbox One? Komt het aan op de Xbox-gameconsole?

Among Us is een van de meest populaire lokale partygames van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *