Is het genoeg: Burgers vragen terwijl BBMP 71 ambulances toewijst voor Bengaals gebiedsgewijs | Zie lijst

Is it enough: Citizens ask as BBMP allots 71 ambulances for Bengaluru zone-wise

Foto door camilo jimenez op Unsplash

De Bruhat Bengaluru Mahanagara Palike (BBMP) deelde op maandag een lijst met ambulances en temporeizigers die momenteel in Bengaluru functioneren. De 71 ambulances en 179 tempo-reizigers zijn zone-verdeeld over de Bengaluru.

Aangezien Bengaluru wordt geconfronteerd met een COVID-19-crisis met meldingen van ambulances die niet op tijd verschijnen en de toegang tot ambulances beperkt is, helpt de distributie burgers bewust te blijven. Maar de vraag die moet worden gesteld, is genoeg voor een stad zo groot als Bengaluru?

71 ambulances voor heel Bengaluru

De gevallen zijn de afgelopen weken in opkomst, wat infrastructurele problemen met zich meebracht. Bovendien zijn er de afgelopen dagen klachten ontstaan ​​over vertraging in de medische zorg en het niet op tijd kunnen krijgen van ziekenhuisbedden en ambulances.

Terwijl autoriteiten informatie verstrekken over beschikbaarheid, lijkt er een achterstand te zijn in wat de patiënten bereikt. Omdat Karnataka’s gezondheidszorgsysteem ondanks gevallen van ontkenning door de autoriteiten overweldigd wordt door de golf en ziekenhuizen opnames weigeren, heeft BBMP een lijst opgesteld met ambulances en temporeizigers die zijn toegewezen aan verschillende delen van de stad.

BH Anil Kumar, BBMP-commissaris, deelde op 6 juli een lijst van 71 ambulances, zone-gedistribueerd in respectievelijk de Bengaluru en 179 temporeizigers. Hij voegde eraan toe dat er binnen een week meer voertuigen aan de lijst zullen worden toegevoegd.

Sl. Nee. Zone Ambulance Tempo Traveler Totaalaantal
1. Oosten 6 33 39
2. West 10 54 64
3. zuiden 20 47 67
4. Rajarajeshwari Nagara 10 10 20
5. Dasarahalli 5 7 12
6. Yalahanka 9 6 15
7. Mahadevapura 5 11 16
8. Bommanahalli 6 11 17
Totaal 71 179 250
BBMP-lijst van ambulances

@BBMPCOMM op Twitter

Terwijl de transparantie van BBMP wordt gewaardeerd, vragen netizens en burgergroepen of 71 ambulances bijna genoeg zijn voor een stad ter grootte van Bengaluru. Naarmate meer video’s en nieuws van slachtoffers van COVID-19 die niet op tijd worden behandeld, evenals ziekenhuizen die weigeren patiënten toe te laten, serieuze actie van een deel van de regering heeft geëist.

READ  Veel Lukes en alle top 8 winnaars? De karaktergebruiksstatistieken in Red Bull Kumite 2024 Last Chance Qualifier zijn een beetje vreemd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *