Is Mortal Kombat 1 beschikbaar op Xbox Game Pass?

Is Mortal Kombat 1 beschikbaar op Xbox Game Pass?

gepubliceerd: 27-09-2023T02:03:27

Bijgewerkt: 27-09-2023T02:03:36

Nu Mortal Kombat 1 eindelijk uit is, vragen spelers zich af of de nieuwste titel van NetherRealm ook op de Xbox-abonnementsservice staat. Hier is dus alles wat je moet weten over de beschikbaarheid van MK1 op Xbox Game Pass.

Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de populaire, tien jaar oude vechtfranchise die ervaren fans van de serie blijft geven wat ze altijd hebben gekregen: brute, snelle gameplay, maar dan beter. Daarnaast krijgen ze ook nieuwe functies zoals Kameo-jagers en meer.

Artikel gaat verder na advertentie

De game kan worden gespeeld op PlayStation 5 en Xbox Series Degenen op Xbox en pc die Xbox Game Pass bezitten, vragen zich misschien af ​​of Mortal Kombat 1 op de abonnementsservice zit. Nou, hier is je antwoord.

Is Mortal Kombat 1 op Xbox Game Pass?

Nee, Mortal Kombat is niet beschikbaar via Xbox Game Pass. Daarnaast NetherRealm, de studio erachter Mortal Kombat 1Er is geen aankondiging gedaan over een release op Xbox Game Pass.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

NetherRealm

Mortal Kombat 1 staat niet op Xbox Game Pass.

Het is niet ongebruikelijk dat een game uiteindelijk de Xbox Game Pass haalt, maar in tegenstelling tot Starfield is Mortal Kombat momenteel niet beschikbaar op de service.

Artikel gaat verder na advertentie

Als er iets verandert met betrekking tot de beschikbaarheid van Mortal Kombat 1 op Xbox Game Pass, zullen we dit stuk zeker bijwerken met alle relevante informatie, dus houd het in de gaten.

READ  Microsoft brengt DirectStorage van zijn Xbox Velocity Architecture naar Windows

Als je in de tussentijd Mortal Kombat 1 wilt verkennen, bekijk dan eens een aantal van onze handleidingen om je op weg te helpen:

Alle Mortal Kombat 1-vechters | Wat is Quitality Mortal Kombat 1? Uitleg van de afwerkingsstap Alle Mortal Kombat 1-stemacteurs: lijst met cast en personages | Zal Mortal Kombat 1 een crossplay-systeem hebben? | Vereisten om Mortal Kombat 1 op pc uit te voeren | Mortal Kombat Invasion-modus uitgelegd | Alle Kombat Pack DLC-personages in Mortal Kombat 1

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *