ISRO SDSC Admit Card 2024: Download Hall Ticket apps.shar.gov.in

ISRO SDSC Admit Card 2024: Download Hall Ticket apps.shar.gov.in

ISRO SDSC Toelatingskaart 2024: Satish Dhawan Space Center, Sriharikota (SDSC SHAR), Indian Space Research Organization (ISRO), Ministerie van Ruimte, Regering van India, heeft de downloadlink voor de examentoelatingskaart voor de functie van technisch assistent/wetenschappelijk assistent op zijn officiële website vrijgegeven. De schriftelijke test voor deze berichten zal op 14 februari 2024 worden afgenomen via de online testmodus (CBT).

Alle kandidaten die met succes op deze posten hebben gesolliciteerd, kunnen hun toegangskaart downloaden van de officiële website – https://apps.shar.gov.in/

Link om SDSC SHAR Admit Card 2024 te downloaden

Kandidaten moeten uw inloggegevens invoeren via de link op de startpagina. De SDSC SHAR Admit Card 2024 kan echter rechtstreeks worden gedownload via de onderstaande link.

Directe link om te downloaden: SDSC SHAR Admit Card 2024

Om het zaalticket voor verschillende berichten tegen Advertentienr. SDSC SHAR/RMT/02/2023 en Advertentienr. SDSC SHAR/RMT/04/2023 te downloaden, moet u uw inloggegevens, inclusief aanvraagnummer en gebruikerswachtwoord, op de link opgeven op de startpagina.

ISRO SDSC Admit Card 2024 Overzicht

instelling Satish Dhawan Space Center, Sriharikota (SDSC SHAR)
Berichtnaam Technisch assistent/wetenschappelijk assistent en anderen
Examendatum 14 februari 2024
Accepteer de kaartstatus Buiten
Officiële website https://apps.shar.gov.in/

Hoe SDSC SHAR Admit Card 2024 downloaden?

  • Stap 1: Bezoek de officiële website van Satish Dhawan Space Center, Sriharikota (SDSC SHAR) – https://apps.shar.gov.in/
  • Stap 2: Klik op de link Klik hier om de toelatingskaart voor de schriftelijke test via online test (CGT) op de startpagina te downloaden.
  • Stap 3: U moet uw inloggegevens invoeren via de link op de startpagina.
  • Stap 4: U ontvangt de benodigde toegangskaart in een nieuw venster.
  • Stap 5: Download en bewaar het voor toekomstig gebruik.
READ  Versnipperen! 2 - Freeride Mountainbiken Android / iOS Mobiele versie Volledige game gratis download

SDSC SHAR-examen 2024 Overzicht

SDSC is klaar om op 14 februari 2024 het schriftelijke examen af ​​te nemen voor verschillende functies, waaronder technisch assistent, wetenschappelijk assistent, bibliotheekassistent-A, technicus-B, tekenaar-B, cateringsupervisor, assistent (Rajbasha), kok en LVD-A. , HVD-A, Brandweerman-A, Verpleegkundige-B, Apotheker-A, Radioloog-A en Laboratoriumtechnicus-A. Het examen wordt in drie sessies afgenomen in verschillende examencentra in 25 steden in India.

Download het SDSC-halticket met uw inloggegevens

Kandidaten die met succes op deze posten hebben gesolliciteerd, kunnen hun zaalticket downloaden van de officiële website nadat ze de inloggegevens hebben ingevoerd via de link op de startpagina. U kunt alle basisreferenties controleren op basis van de informatie die u heeft verstrekt tijdens de online sollicitatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *